2 augustus 2023

Wat kunnen we nog meer verwachten?

L, H en ik reden met Mar naar een fietsenwinkel, waar we alle drie een tweedehands fiets gingen uitzoeken. K had al op de site gekeken of hij er wat tussen vond staan en dat was het geval. Gisteren waren we ook al even een rondje gereden en bij verschillende handelaren gekeken, maar er zaten er bij...


Iets met bomen en een bos, maar dan met fietsen. Er zullen best goede tussen gestaan hebben en L heeft er nog wel een getest. Maar nee, dat werd 'm niet.

Mar reed inmiddels weer terug naar huis en wij gingen op de fiets terug. Het viel me op op hoeveel leuke, best nog landelijke paadjes we fietsten.


Grappig hoe dat werkt. Ik zie iemand op insta steeds maar met haar diamond painting bezig zijn en ik heb er ook nog één liggen, waar ik al sinds corona mee bezig ben. Door al die foto's kreeg ik weer zin om het op te pakken, wat ik vanavond dan ook eindelijk deed.


Oh, wat liggen die blokjes scheef zeg! Nou ja, je duwt ze eigenlijk wel weer recht als de anderen eromheen komen te liggen. Een leuk lente/zomerplaatje vind ik. Ik heb er van de winter trouwens nog één gemaakt, ook best groot en een leuk winterplaatje met schaatsers. Deze moest toen even wachten. Tot nu.


Ondertussen werd er getekend


En gestipt


En...
ja, hoe zullen we dit noemen?
😳


En we zijn nog maar net over de helft van de vakantie.
Wat kunnen we nog meer verwachten?


Van 6 jui - 6 augustus elke dag een blogje!












Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.