7 augustus 2023

Eenvoud en helderheid

 Ja, ik dacht ook dat mijn vakantie voorbij zou zijn vandaag. Maar gisteren werd ik gebeld dat mijn dienst 2 dagen doorgeschoven wordt. Dus nog 2 dagen een extra blogje. Zo gaat dat in de kraamzorg.

En om toch nog even een open eindje dicht te maken, het spreekwoord dat bij dit plaatje hoort, vertelde Marijke me, moet haast wel deze zijn:

De vrouw en de kat horen thuis op de mat!

Vandaag wel! Een dagje thuis. Ik dacht, ik kan wel van alles nog gaan willen en doen deze twee dagen, maar ik ga gewoon gezellig thuis blijven en zorgen dat ik straks uitgerust ben voor m'n werk.
Vanochtend plukte ik wat bloemachtige dingen en stopte ze in een boek. Tot over een week of 5!


Ik ga vandaag of morgen zelf proberen een bloemenpers te maken, lijkt me leuk!

Verder bakte ik een kaneelbroodje voor de lunch, speelde een potje yathzee en las ik een boek. 

En tijdens het afwassen luisterde ik zomaar een beetje mee naar deze Bijbelstudie, terwijl M er naar aan het luisteren was. Het raakte me, de eenvoud en de helderheid die erin doorklinkt! En zo bemoedigend dat mijn neef(je:) van 18 dit allemaal vertelt. God is bezig onder jonge mensen. Ik word er altijd een beetje stil van. God heeft geen enkele moeite een relatie op te bouwen met mensen van alle leeftijden!

'God laat zich graag vinden door mensen
die Hem met een nederig en oprecht hart zoeken!' 

 

Morgen een nieuw blogje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.