16 augustus 2023

Een cadeautasje aan zijn rechterstuur

Gisteren ging ik op de fiets naar m'n werk en ik kreeg daar geen spijt van. Het was zo heerlijk, zowel de 15 km  heen als de 15 km terug. 


Het leek wel precies wat ik nodig had na een dagje werken.


Vandaag was de laatste dag, ik moest nog 4 uurtjes. Ik ging niet fietsen, want ik had gisteravond ook nog getennisd.


Nu heb ik 8 dagen gewerkt en 56,5 uur. Ik heb er hoofdpijn van gekregen! Maar nu is het tijd voor een dagje helemaal niks en ook offline. Alleen een blogje schrijven is oke. 

Kijk, hier sta ik voor de brug! Nadat ik de foto gemaakt had zag ik dat de man rechts een cadeautasje aan zijn rechterstuur had hangen. Er stond op: 'Diamond paint'. Ik ben benieuwd voor wie dat was. Dat mag toch? Ben ik daar niet een beetje een vrouw voor?😁


Ik durfde er geen foto meer van te maken, er stonden zoveel mensen achter me.

En om nog antwoord te geven op een reactie. Morgen zie ik een beetje als mijn rustdag, even uitproberen of dat werkt. 

🙋‍♀️



3 opmerkingen:

Aritha Vermeulen zei

Oooh, wat leuk. Wie zou hij blij willen maken? Of zou het zijn eigen hobby zijn? Ik wens je een heel fijne dag toe morgen.

Lieneke van Vuuren zei

Ik moest ook gelijk aan jou denken, Aritha! 😄

marijke zei

Respect Lieneke! Ik denk dat je het werken zo leuk vindt, dat je de nadelen (8 dagen achtereen werken, wacht) voor lief neemt. Zelf werk ik in de wijkverpleging, daar heb ik soms een dienst van 10 uur en soms maar van 3 uur. Vind ik ook niet altijd prettig, maar het is het waard.

Alvast een goede rustdag toegewenst!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.