21 augustus 2023

Hoe zal het allemaal gaan?

Vandaag was ik oma! H werd al tussen 6.15 en 6.30 gebracht. Boekjes lezen wordt steeds leuker
Na de lunch haalden we I op, daar was ik gastouder van, het is zo leuk om af en toe nog samen tijd door te brengen!

Heen gingen we lopend, terug met de tram. En dan loop ik zo te genieten van die blote beentjes!


 's Middags lag ze lang in bed, ik ging af en toe even kijken. Ze lag zo lekker... Dan is het nog zo'n klein minimensje.


Ik was vergeten om haar in de slaapzak te stoppen. Nou was het ook niet nodig wat de temperatuur betreft, maar ze is het zo gewend. 
Nog maar een keertje kijken. Nu was ze wakker, maar had ze niet gemerkt dat ik de deur open deed en om een hoekje keek. Ze lag lekker te kletsen.


En voor we het wisten stond papa alweer voor de deur om haar op te halen. De foto's zijn wat beperkt, maar dat is dan maar even zo.
Met I zijn we nog even naar de speeltuin geweest, een ijsje gegeten en heel even gespeeld en toen brachten we haar weer thuis.

Ik was zo blij dat M pasta/pesto wilde maken! Vanavond kregen we nog bezoek. Het was gezellig. En dit was dan echt de laatste dag van de vakantie! Voor de jongste twee dan, die gaan morgen voor het eerst naar de brugklas. De een heeft veel zin, de ander vindt het spannend. Hoe zal het allemaal gaan?

Dat vraag ik me ook af bij deze planten, er lijkt eindelijk iets uit te komen wat weleens een bloem zou kunnen worden. Ik ben benieuwd!

1 opmerking:

Aritha V. zei

Wat leuk, die foto's van het kindje in bed. Ze zijn zo afhankelijk van je. En lief. Ben benieuwd hoe het met de jongste twee gaat vandaag. Spannend, elke keer weer.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.