11 augustus 2023

Altijd weer een verrassing

Voor de deur, bij de buurvrouw, staat een prachtige struik. Een poosje terug stond hij vol met mooie bloemen en nu zit hij weer vol knoppen!


Vandaag weer fijn gewerkt. Ik heb bedacht dat ik net zo van mijn werkdagen ga genieten als van mijn vrije dagen. Waarom zou ik anders werken? Het klinkt misschien logisch, maar let eens op hoe vaak je hoort: 'Nog 3 dagen werken!' of 'Over 2 dagen ben ik eindelijk vrij!' En voor je het weet praat je zelf ook zo. Niet dus! Ik ga nog fijn vier dagen werken! Het is heerlijk om vroeg uit bed te komen, op m'n gemakje alles te doen en nog even tijd te hebben om te lezen en dan op pad te gaan naar het eerste gezin. Altijd weer een verrassing hoe ik het daar dan aantref. Ik had graag een foto gepost, maar ben nog vergeten te vragen of ouders dat oké vinden. Morgen hoop ik!

Na het eten gezellig samen met K naar de kluswinkel. Ik keek welke kleur kledingkast het mooist staat bij het nieuwe behang. Ik dacht eerste wit, maar toen zag ik deze kleur en vond dit toch mooier.



Maar toen hield ik de andere rol behang erbij, die ook in onze kamer komt en nee, toch wit!


Leuk om uit te zoeken allemaal.

En hier voor de liefhebbers nog een blogje over de kringloop. Ik vind het altijd leuk om op het laatst te lezen wat ze van haar €2,- heeft gekocht.

En de blog van Aritha die nu ook elke dag een blogje post. Ik vind het nog even te gezellig om ermee te stoppen. En 'samen bloggen' is ook leuk!😀



1 opmerking:

Aritha Vermeulen zei

Ja, samen bloggen is veeel leuker.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.