17 oktober 2023

Ik weet nooit zo goed het verschil

Vandaag stuurde ik A naar de apotheek, ze was bijna de enige die geen last van griepverschijnselen had. Mar is al langer dan een week bezig met hoesten, snotteren en hoofdpijn. En nu begonnen M en ik ook. Haal nog maar twee van deze flesjes, ik appte de foto naar A. Ze kwam thuis met hetzelfde drankje, alleen een ander merk. Ik weet nooit zo goed het verschil tussen droge hoest, kriebelhoest, slijmhoest...deze werkt goed bij Mar. 
Ik hoop zo dat het geen week gaat duren!

Ook echt herfstig toch?!


Vanmiddag zou ik eigenlijk gaan knuffelen met onze kleinzoon, maar dat ging dus niet door. Toen is K gegaan, die dat hélemaal niet erg vindt.

Eergisteren las ik twee boeken uit. 'Vrucht dragen' van Beth Moore en 'A Mary heart in a Martha world' van Joanna Weaver. Allebei heel mooi en leerzaam. Nu heb ik gisteren 2 andere boeken uitgekozen. Een die ik nog aan het lezen was (Gods smokkelaar van Anne vd Bijl) en een die ik in de kringloop had gevonden. Het is een fijn boek met veel verwijzingen naar teksten in de Bijbel. Het woord van God is echt krachtig!!


Hebben jullie trouwens deze blog al gelezen, Aritha schrijft in deze vakantie ook elke werkdag een blog, soms voelt het voor mij alsof we elkaar brieven schrijven! 

Van 14 oktober t/m 23 oktober elke dag een blogje!


1 opmerking:

Aritha Vermeulen zei

Vervelend, die zieken in huis. Beterschap!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.