18 augustus 2023

Die ogen!

Dat is lang geleden dat ik een rondje gerend heb. Ik ben blij dat ik het vanmorgen weer opgepakt heb. Al viel het niet mee. Ik moet een beetje streng voor mezelf zijn. Juist omdat ik weet dat het, hoewel het nu lijkt op moeten, het straks alleen maar veel voordelen heeft en ik er meer van ga genieten. Ik kwam op 3 km. Genoeg voor vandaag. Ik wil uiteindelijk 2 keer per week 5 km. Dat gaat niet met m'n werk. Dus heb ik nu bedacht: ma/di en vr zijn mijn hardloopdagen. Als ik niet werk ga ik dat doen. Vandaag heb ik me eraan gehouden.


Toen ik uitgerend was en de laatste meters naar huis liep, zag ik dit schattige hondje voor een raam liggen. Ik liep door, maar liep weer terug...die ogen!


Vanmiddag heb ik mijn schuur opgeruimd, dat was even hard nodig. Er kwamen steeds meer spullen in te staan. Ik heb een kastje uitgezocht en wat boeken in een tas gestopt die naar de kringloop gaan, zodat er weer andere boeken in de kast passen. Er staan nu nog wel twee stapels op de grond, maar dat vind ik niet erg, gezellig juist.


Voor school heb ik ook weer alles bijgewerkt voor mijn portfolio. Van leren komt nog niet zoveel. Dat schuif ik dan maar weer door.

En vanavond gingen K en ik met onze zonen en hun vrouwen uit eten in een Afghaans restaurant. Hetzelfde restaurant waar K en ik eerder dit jaar hadden gegeten. Ik zei toen dat ik het leuk zou vinden om hier een keer met 'de jongens' te gaan eten. En vanavond was het zover. Vorige keer kon ik geen foto van dit gedeelte maken omdat er mensen zaten, maar nu kon het wel. Hier kun je op z'n Afghaans (denk ik) aan tafel liggen.


Het eten was weer heerlijk en het was zo fijn om even met elkaar te zijn! 💕






3 opmerkingen:

Margriet zei

Naar welke kringloop breng je ze?? Ga ik daar es neuzen als je ze gebracht hebt :-)

Lieneke van Vuuren zei

Het is niet zo veel hoor! Als je me een appje stuurt, zal ik een foto appen!

Aritha V. zei

Boekenstapels zijn gezellig. Ik ruim ze alleen op als ze te hoog worden. Aaaah, wat een lief hondje.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.