4 augustus 2023

Dat was de laatste hoor

Wat kan de lucht prachtig zijn! Gisterenavond waren K en ik even naar Utrecht en op de terugweg zagen we die zonnestralen zo mooi.


De lucht is steeds vol met wolken, ik houd er wel van.


We gingen ook nog even langs La Place om een lekker koffietje te halen. Ik zei het vorige week tegen K, dat ik zo'n zin in een Latte had. Dat had hij onthouden en hij gaf 'm gisteravond.


Met een heel zoet zuur citroen pavlova taartje erbij.


En hij een appel/notentaartje.
En dat was onze vakantie samen dit jaar! Hij heeft al z'n tijd in het klussen gestoken. En het is nog lang niet klaar, maar we hij komt wel steeds dichter bij het moment dat hij het mooi kan gaan maken. Het is gelukkig ook niet zo dat we het niet gezellig hebben gehad. We hebben vaak samen ontbeten en natuurlijk ging ik af en toe mee naar een kluswinkel.



Vanmiddag ging ik met M, L, H en S naar Delft. H en S zette ik af bij het zwembad en wij gingen verder naar een kringloopwinkel, waar ik eindelijk slaagde voor een mooie lamp in onze slaapkamer, twee puzzels van Rien Poortvliet en een tennisracket. En nee, geen boeken dit keer!

Daarna gingen we nog naar de mooie botanische tuin van de TU. Daar zagen we mooie planten en bloemen.


Ze hingen als slingers in de kas.


Deze vond ik té mooi om niet aan te raken. Wat zijn die stevig zeg! Ik wilde er eentje een heel klein beetje optillen, maar AU!


Vol prikkels daar aan de onderkant, ik schrok ervan.


Mooie paadjes


Kelkje


Grapefruitboom


En een tentoonstelling van keramiek door de hele tuin heen. Ze stelden allemaal een spreekwoord voor. De meesten konden we raden. Deze weet ik eigenlijk niet. Jullie?


En... daar hadden ze ook een superlekkere Latte!! Dat was de laatste hoor, de vakantie is nu echt voorbij. Nou ja, nog twee dagen dan.
En midden in de kassen, toen we net onze koffie op hadden, belde S of we ze op konden komen halen. Ze waren uitgezwommen. Dat deden we toen maar. We konden fijn vroeg eten, nu heb ik nog een lange avond.


Van 6 juli - 6 augustus elke dag een blogje!
















5 opmerkingen:

Anoniem zei

Helemaal duidelijk vind ik hem ook niet. Maar het zou deze kunnen zijn: zelfs de beste breisters laten wel eens een steek vallen. Of men moet kunnen breien en praten tegelijk. Maar ze heeft haar mond dicht, dus dat zal wel niet. Misschien heeft een ander nog een idee?

Marlien zei

Er een eind aan breien?

Aritha Vermeulen zei

Nog twee dagen! Dus per dag leven hè. Wie weet hoe mooi deze dagen zijn. Zal ik het stokje van je overnemen en twee weken elke dag een blogje schrijven? Dan pas is mijn vakantie voorbij.

Aritha Vermeulen zei

Ik weet het spreekwoord echt niet. Steek laten vallen? Maar het hele plaatje vind ik zo leuk. je zou hem toch zo meenemen, dit vrouwtje.

Anoniem zei

"Een vrouw en een poes horen in hoes" zou er ook bij kunnen passen.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.