12 augustus 2021

Ik verveel me rot!

We weten niet meer wie er nou precies op het idee kwam, maar het was een heel goed idee om een dagje een tandem te huren! Het was wel weer een eindje rijden, maar dan heb je ook wat meer groen om je heen en dat is altijd wel een beetje extra vakantiegevoel.

We stonden hier op dit kruispunt en ik keek eens goed naar het restaurant 'Joris'. En ineens wist ik het bijna zeker dat mijn opa en oma hier altijd wel een keer gingen eten tijdens hun vakantie in Elspeet. Ik vroeg het nog na aan m'n moeder en het klopte. Ik moet nog ergens een leuke foto hebben van m'n opa en mij toen we een sorbet aten. M'n oma was toen al overleden en m'n opa ging een weekje met ons mee op vakantie, toen gingen we ook een keer naar Joris.


We haalden de tandems op in Nunspeet en onze rit kon beginnen...


na wat zoeken naar de juiste weg


Geen gebrek aan groen, het is een prachtige omgeving.


S zat voor mij, maar ik stuurde, dat was in het begin wel even eng voor haar. Maar het wende best snel gelukkig. En hier zijn we aan het zingen: 'Glorie, glorie, glorie voor de Koning...'


Onze eerste stop, we dachten hier koffie te halen, maar dat werd 'm toch niet. Er was niet zoveel plek om buiten te zitten, dus reden we weer verder.


Naar een ander plekje, waar we wel buiten konden zitten en waar ze heerlijke appeltaart hadden.


We reden verder door het bos. S doet even haar speltje goed, die was ze bijna verloren. Het was maar goed dat ze niet hoefde te sturen!


We genoten met volle teugen


We hadden op de route een mooi meer gevonden. Het meer waar K vroeger met zijn vriend ook gezwommen had, toen hij 14 was ofzo. Leuk is dat, al die herinneringen. We zaten niet bij het drukke gedeelte, daardoor kon ik even een hoofdstukje lezen. Het water leek wel erg koud te zijn, het duurde erg lang voor ze kopje onder gingen.


En toen kwamen we alweer bij onze laatste stop, verrassing! Yumm!


We reden moe en voldaan weer naar huis. Naar de stad, met z'n weinige groen. Waar de (vreemde) stadsvogel netjes wacht met doorlopen tot alle verkeer voorbij is geraasd. Ik weet niet of hij het overleefd heeft...


Ik maakte een stokbroodje gezond, altijd lekker! De pannenkoek was nog niet zo heel lang geleden, maar dit ging er nog prima in!


En nu? Ben ik versleten! Ik voel me 60, echt waar!
Ik lag even op bed en hoorde S op het balkon roepen naar haar buurmeisje:
'Ik verveel me rot! Ik mag nergens heen!'
😂😂
Ze mocht inderdaad niet meer naar buiten. Vannacht heeft ze niet zo goed geslapen, dus het was nog even rustig, wat drinken en naar bed.
Precies wat ik nu ook van plan ben.
🙋



 

2 opmerkingen:

Zeeuwse Mama zei

Wat een leuke foto's van jullie tandem-dagje! Mooi met al dat groen, en de herinneringen die boven komen. Wij hebben dat afgelopen jaar ook 2x gedaan, tandems gehuurd, en het was net zo'n succes!

Aritha V. zei

Gezellig. En dat verveel me rot, dat was gewoon afkicken van de leuke dag.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.