2 augustus 2021

Dat gaat meestal wel anders!

Dat is nog eens handig, alle spullen voor de kringloop kon ik naar de stort brengen en ook de electrische apparaten, zoals een oud koffiezetapparaat, waarvan de koffie nooit echt lekker warm was en een weegschaal die het niet meer deed, zelfs niet met nieuwe batterijen (heb ik die er eigenlijk nog wel uitgehaald?)... Dat scheelt weer een extra ritje naar een kringloop en zo komt het toch uiteindelijk daar terecht. We hebben de ruimte boven het toilet uitgezocht en meer dan de helft kon weggebracht of in de container. Een paar dingen, zoals koelvloeistof, strooizout, startkabels en badmintonrackets konden weer terug. K en ik dachten dat we er allebei shagrijnig van zouden worden, maar dat is niet gelukt. Het ging best snel en we waren het gauw eens over wat wel en niet weg kon. Een goed begin!

Vanavond stond er bowlen op het programma. Altijd leuk. Het eerste uur waren we de enige, de muziek stond niet zo hard en het was een fijne zaal. Het was de eerste keer dat we daarheen gingen en ik denk niet de laatste keer. Toen we nog verkering hadden bowlden we bijna elke week!


Toen de meiden iets te drinken mochten kiezen, zei S: IJSKOFFIE! En voor ik tegen kon sputteren zei K al: ja, dat is goed! Haha, heerlijk is dat, ze had die grote zussen al zo vaak over ijskoffie horen praten en ze wilde dat al zo lang zo graag ook eens. L, A en S genoten van een megaglas vol met flink wat slagroom en caramelsaus erop. Alleen Mar nam een warme chocolademelk. Ik heb ze tot nu toe (21.20) nog niet gehoord over 'zo'n trek'. En ik kan jullie vertellen dat dat meestal wel anders gaat!


Na het bowlen onderweg naar de auto, sprongen ze allemaal in een speeltuintje...energie te veel denk ik😏


Dat was het weer vandaag, tot morgen!

🙋

 

2 opmerkingen:

Lisanne van Dijk zei

Wat ruimt dat dan lekker op hé??
En leuk die spelende meiden. Nooit te oud voor:-)

marijke zei

Wat een gezellig blog weer, jij laat zien dat genieten in kleine dingen zit. Ook nog hartelijk dank voor het mooie citaat van Corrie ten Boom onlangs.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.