26 september 2022

Weinig tijd voor huishouden

 Het is al kwart over 12 en ik heb nog bijna niks aan het huishouden gedaan! Nou ja, ik heb wel een was gevouwen, een nieuwe erin gedaan en ik heb de lasagne al klaar gemaakt voor vanavond.

Maar toen ben ik hard gaan lopen, wat was dat fijn! Ik heb het denk ik een maand niet gedaan. Ik kom er steeds weer achter dat ik dit gewoon nodig heb om mentaal gezond te blijven. En zo kwam ik dus achter deze wijze les:

Als God je iets te doen geeft, waar je echt van ontspant of waarvan je merkt dat het om de één of andere reden goed voor je is, veracht of verwaarloos het dan niet!


Na een warme douche kroop ik in mijn schuur en daar zit ik nu nog steeds. Maar die tijd zit er nu bijna op. Ik ga nog een hoofdstukje lezen uit 'Een jas met kogelgaten' en dan ga ik lunchen en als een speer door m'n huis: stofzuigen, dweilen, badkamer, wc's en de was. Dat is het streven vandaag. Ik heb er niet heel veel tijd voor omdat ik nog naar een bespreking moet. Maar het moet lukken, zeker nu ik het eten al klaar heb staan.

En ondertussen geniet ik na van gisteravond toen ik onze kleindochter voor het eerst in mijn armen had. Even wat privacy hoor! 😄


Dat neusje!


En bij 'opa' 💖


Ja sorry, nog steeds verliefd!
Smoor!
Ook op 'opa'!











2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een super lieve foto's, vooral dat handje en jouw opmerking erbij even wat privacy. Mooi ook wat je schrijft over het hardlopen en het niet verwaarlozen. Zelf heb ik dat met wandelen, steeds opnieuw er achter komen dat het zo fijn is, maar toch ook iedere keer me er wel toezetten om het te doen.

marijke zei

Wat een heerlijke oma en opa foto's. Ik ga nadenken over de bezigheid die mij ontspanning geeft...

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.