12 september 2022

Homemaking monday - We slaan het over

 Vandaag slaan we het huishouden even over. Ik doe wel het een en ander hoor, ik sla het vooral even over op m'n blog! Er zijn namelijk veel leukere dingen om over te bloggen dan de vloer dweilen en de badkamer schrobben.

Vorige week donderdag is, 5 weekjes te vroeg, onze kleindochter geboren.


Wat een wonder, het is zo groots! Ik kan er maar weinig woorden voor bedenken om mee te beschrijven wat er allemaal in me omgaat.
Met mama gaat het gelukkig goed, het was een pittige bevalling die ze niet snel zal vergeten, maar na 3 uurtjes zat ze al in de rolstoel bij de ingang van het ziekenhuis met R ons op te wachten!


Ze moest de eerste 24 uur in een warmhoudbedje blijven, dat is iets anders dan een couveuse.
En met papa gaat het ook goed!


Na 24 uur mocht ze bij haar ouders op de kamer (Ja, R mocht ook gewoon lekker blijven slapen daar). En gisterenavond mocht ze al mee naar huis. Ze doet het allemaal zo goed.
We zijn God zo dankbaar voor dit prachtige nieuwe leven.


En nu zijn we opa en oma! Toen we voor het eerst even waren kijken zei ik tegen K: wat is ze klein he, zo kwetsbaar! Hij zei: Dat zijn we allemaal! En hij heeft gelijk, hij en ik en jij zijn niet minder kwetsbaar. Dat weten we nu maar al te goed. Daarom ben ik nu ook extra zó ontzettend dankbaar dat hij opa mag zijn van dit meisje en we dit samen meemaken. Zelf heeft hij niet eens zijn opa's en oma's gekend.


We zijn met z'n allen tot over onze oren verliefd!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow wat een schattige baby! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter .Geniet er maar intens van en geef haar maar heel veel troetelvitamientjes!

Wendy Born zei

Wat leuk zeg! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan. Weer een nieuwe fase in jullie leven en ik kan uit ervaring zeggen dat het geweldig is om kleinkinderen te hebben ;)

marijke zei

Van harte gefeliciteerd met dit grote wonder! Wat een rijkdom. De opmerking tav kwetsbaarheid van K raakte me.

Marja Verschoor-Meijers zei

Oh, wat een schatje, van harte gefeliciteerd met dit wonder!

Andrea zei

Van harte gefeliciteerd opa en oma. Wat leuk!!

www.annderverhaal.nl zei

Hartelijk gefeliciteerd met dit mooie wonder. Genieten!

Hanna van der Doe zei

Hartelijk gefeliciteerd! Wat een lief kindje..

Aritha zei

Terecht dat jullie verliefd zijn op dit lieve poppetje. Ik wens jou heel veel mooie oma momenten toe, Lieneke. Hoe vind je jongste het?

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.