17 juli 2020

We zullen wel zien!

Vandaag voor het laatst gewerkt, de kinderen waren allemaal vrij, behalve S, die moest nog tot 12.00 uur naar school. Daarna kwam ze er gezellig bij. We hebben vanochtend een taart gemaakt en hebben spelletjes gedaan. Na de lunch zijn we naar de kinderboerderij gelopen, heerlijk op loopafstand en ook nog naar een net ontdekt mooi plekje. Hun oudste was daar met de klas geweest en wilde het ons laten zien. Hadden we maar een bakje mee genomen voor de bramen!

Hier de knutseltafel, wat zijn de meiden van 4 en 5 hier vaak bezig, zo leuk!


Onderweg naar de kinderboerderij liepen we langs deze ganzen. Toen ze ons zagen kwamen ze allemaal op ons af. Laat S nou net een beetje een nachtmerrie over een zwaan gehad hebben... die vond het nu dus even helemaal niks en wilde gauw verder. Uiteindelijk stapte ze er over heen en liep ze er als een ganzenhoedster tussen.


Hier hebben we de Groene Kroosweg! Ik weet niet of die weg echt bestaat, maar weet wel dat er een 'Groene Kruisweg' is en een 'Krooswijk'. We kwamen tot de conclusie dat het beter was om er vandaag maar niet in te springen of te vallen ofzo.


Een van de leuke dingen van werken is wel dat ik nu eens een goed besef krijg van een vrije dag, weekend, vakantie, maar ook al gewoon het thuiskomen! Ik geniet van mijn werk, maar daar kan ik ook allemaal erg van genieten!

L, A en S bleven nog iets langer, ik ging om 15.00 uur naar huis. Heb toen een rondje hardgelopen, een goed begin van de vakantie! De zomervakantie is ook altijd zo'n periode waar in ik altijd goede voornemens heb. Ik zal er verder hier maar niet te veel over zeggen:)

Deze vakantie blijven we thuis, zoals wel meerdere vakanties de afgelopen jaren. Hoewel ik echt wel kan genieten van een of meer weekjes weg, heb ik ook geleerd om dik tevreden te met deze keus om thuis te blijven. Ik ga, zoals ik gisteren al zei, proberen elke dag een blogje te schrijven. Ik zal je iets van het stadsleven laten zien, iets waar ik nog maar een paar jaar zelf van kan genieten! Verder zal ik je een paar mooie uitzichten laten zien vanaf hoge bergen en neem ik je mee door diepe dalen. Ja echt, gewoon in deze stad! Nee, niet letterlijk, maar niet minder mooi, niet minder diep...we zullen wel zien.


Kijk eens wat een mooi bloemenperkje. Ze hebben er prachtige bloemen in gezet!

Na het eten liep ik met Philip 3 kwartier lekker buiten. Herken je dat, dat je soms buiten loopt, maar eigenlijk helemaal naar binnen gekeerd bent? Ik ken dat heel goed. Soms word ik me ervan bewust en probeer ik er een beetje uit te komen, écht buiten te zijn. Dan helpt het maken van foto's me wel. Of even zwaaien en lachen naar iemand die altijd in een stoel voor het raam zit.


Ik vind het altijd leuk om naar het einde van de dijk te lopen, dan zie je in de verte de Maas, de SS en de Euromast (zie ik nu op de foto 🙈)

Vanavond had ik zo'n zin in een Spa-tje mint...Ik ben er speciaal voor naar de winkel gegaan. Ja, en toen hebben we ook maar gelijk ijs en aardbeien en slagroom gekocht. Gewoon omdat het nu echt vakantie is!


Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.