10 juli 2020

Voor de zekerheid een testje


Wat een grijze zomerdagen! Helemaal erg vind ik het niet, we maken het binnen gewoon gezellig.
S kwam gisteren uit school met een presentje. Alle ouders kregen een mix voor een complimentencake! Als bedankje voor alle inspanningen in de corona-tijd, waarin de kinderen allemaal thuisonderwijs kregen.

Superleuk!


En omdat het niet echt weer was om buiten te spelen en het even een beetje lastig was om niet op je tablet of mobiel te mogen, gingen S en A er mee aan de slag.
Cakebeslag is het lekkerste beslag dat er bestaat!


En de cake zelf is natuurlijk ook lekker!
Heel lekker zelfs.


Alsjeblieft lieverd!💓


Beetje sneu dat het te laat was voor S om nog dezelfde avond een plakje te proeven. Maar de volgende dag een plak cake naar school maakte het helemaal goed. Of de juf er zo blij mee was, daar kan ik alleen maar naar raden:)

Vandaag zou ik eigenlijk werken, maar ik had wat last van mijn keel en lichte verkoudheidsverschijnselen. En omdat ik gastouder ben bij onze voorganger leek het geen goed idee als ik toch zou oppassen. Beetje vervelend als hij iets oploopt net nu we zondag een doopdienst hebben! En of het dinsdag al over is? Ik heb voor de zekerheid maar even een testje laten doen. Het viel wel mee hoor, natuurlijk een beetje vervelend, maar het doet geen pijn en ik hoefde ook niet te kokhalzen (al kan ik me goed voorstellen dat dat wel gebeurt) en het lijkt ook niet of ze met het stokje in je hersenen zitten te prikken. 
Nu lekker binnen blijven tot ik gebeld wordt!

Hier wil je een blog toch niet mee afsluiten?!
Ik heb deze keer geen citaat, maar wel een andere (Engelstalige) blogpost van Elizabeth. Ze geeft een lange, lange lijst met tips om naar te luisteren, te kijken en om te doen in de zomervakantie. Ik heb het gekopieerd en ga het uitprinten en aan de zijkant van m'n koelkast hangen.
Genoeg te doen!





1 opmerking:

Kostbaar en geliefd zei

Gezellig Lieneke hoop op het beste voor je wat betreft de test. De link met de tips is bijna niet te zien. Ander kleurtje misschien? Groetjes

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.