9 december 2022

9 december 2022

Twee jaar geleden kreeg M een Amarilles. Ik had er nog nooit één gezien en vond het fascinerend om het elke dag te zien groeien en die prachtige bloem te zien bloeien. Nu kocht ik er zelf één.


Zou er nou echt weer iets groens uitkomen?


Vanochtend maakte ik niet zo'n lange wandeling. Ik wilde gewoon aan deze kant van de dijk blijven, maar ik was net het hoekje om en dacht: waarom steek ik niet even over en ga langs het water lopen? het is zo dichtbij! En dus liep ik een klein stukje terug naar de trap om de dijk over te steken. Dit ga ik vaker doen!


Eerst vond ik het laatste stukje altijd een beetje een duister stukje. Maar dat vind ik nu niet. Misschien komt het door het seizoen. Misschien door mijn eigen gekke, veranderlijke kijk op de dingen.


Is het niet mooi en wijds zo'n brede rivier?


Nu kan ik weer sokken bij elkaar zoeken en de was vouwen 😄


Heb je nog geen zin om verder te gaan met je dag? Dan heb ik nog een mooi, kort verhaaltje voor je van Aritha. Klik op het plaatje en je gaat er vanzelf naar toe!
Pak anders eerst nog even een mok thee of koffie!




Heb je in deze maand een blog gemist? Dan hoef je alleen maar het dagnummer in de link te veranderen!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.