8 december 2022

8 december 2022

Gisterenavond hadden we homegroup. De poes was er ook en die moest even aan de gitaarhoes snuffelen. Zo'n groot, vreemd ding hoort hier niet op de tafel!


Het was een fijne avond. Het ging over Elia die vluchtte voor Izebel. Hij bad dat God hem zou laten sterven. Maar God weet wat Elia écht nodig heeft. Terwijl Elia onder de bremstruik in slaap gevallen is, zorgt een Engel voor wat eten en drinken, hij laat Elia nog meer slapen en laat hem nog meer eten en drinken... Dat stukje alleen al was op de een of andere manier een verademing om te lezen. Meer dan uit al het andere wat over Elia geschreven staat, blijkt hieruit dat hij een mens is zoals wij. Ik vind het best moeilijk om net als Elia mijn lasten aan God te geven (letterlijk: naar Hem toe te gooien) en dan zelf geen oplossingen te bedenken, omdat Hij belooft voor mij te zorgen.
'Hier God, dit is het dan, het is nu Uw probleem!'
En dan slapen... eten, drinken, slapen... wachten op het suizen van een zachte stilte.
---------------------------------------------------------------
S was vandaag vrij. Haar meester en haar juf waren allebei ziek. Ik nam haar mee naar H. en we hebben even heerlijk met haar geknuffeld én een luier verschoond!

Vanmiddag deed ik ons slaapkamerraam dicht en zag ik een dikke poes op ons bankje onder de afdak zitten.


Misschien wel 2 uur later moest ik even iets in m'n schuurtje pakken en maakte ik nog een foto vanuit het raam. Omdat ik de flits aan had, keek hij me aan, maar bleef gewoon lekker zitten.

Rare poes! Eigenlijk wil ik helemaal niet dat je daar zit! Maar het regende zo hard en je lag daar zo lekker uit te rusten...







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.