24 augustus 2020

Zonder die extra's

Een paar dikke druppels water vielen op m'n hoofd, ik keek omhoog en zag een enorm donkere wolk. Nou is deze foto denk ik een beetje overdreven, maar donker was hij wel, terwijl de lucht eromheen nog best blauw en licht bewolkt was. Ik loop met Philip altijd twee stukken, eerst de ene kant van de dijk en dan de andere. Ik had nu precies het eerste stuk gehad en zou binnen een paar minuten thuis kunnen zijn. Maar ik wilde nog even verder, en liep dus door. Het bleef eigenlijk verder droog! Ik zou er nog een mooie geestelijke les uit kunnen halen, maar dat laat ik aan je zelf over!



Vandaag heb ik twee keer het lange rondje gelopen. Langs de dijk lag een stapel boomstammen. Dat zien we hier niet vaak.


Vanochtend kwam er een logeetje en mochten ze eindelijk weer eens lekker slijm maken. Het mag niet zo vaak meer. Het stinkt en het mislukt ook nog wel eens. Maar deze keer ging het goed en hadden ze een flink 'iets' om in te kneden.


Ik snap het wel hoor, waarom het leuk is...


Omdat ik een citaat deelde over vriendschap, appte iemand me ook een mooi stukje daarover! Ik laat het je graag lezen...


Zo is het echt! Ik ben God zo dankbaar voor vriendschappen.

Ha wilde koken vanavond, hij maakte pilaf. Het was heerlijk, maar hij kon zelf niet mee eten, omdat hij moest voetballen. Er staat nog een bord in de keuken voor als hij thuis komt. Ik was vergeten een foto te maken. Dan maar een andere foto die Ha stuurde vanuit zijn vakantie vorige week met Ma en haar familie. Ik vind 'm zo mooi!



1 opmerking:

Aritha Vermeulen zei

Al dat slijm :-) Mooi stukje over vriendschap.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.