4 januari 2024

Een vrolijke lach van ons drie

Een nieuw huis voor R & M waarin veel moet gebeuren.
'Wat een werk!' zeiden K en ik tegen elkaar.


'Maar ze zijn nog jong!'
En dat scheelt denk ik wel.


Deze week kwam het niet zo van bloggen. Maar wel van zwemmen. Het water stond echt heel hoog.


Normaal is er een strandje, nu liep je gelijk van de trap het water in. Gelukkig had M twee paar waterschoenen bij zich, want op het strandje ligt altijd veel glas. Ik had ze besteld, maar ze zouden die avond pas bezorgd worden.


Lekker koud hoor...1 minuutjes is lang genoeg!


's Ochtends plensde het heel erg, maar toen wij er waren kwam de zon nog even door. Daar genieten we dan zo van!


Gisteren nog even gauw een leuk vakantie-uitje, naar de schaatsbaan. Heerlijk even geschaatst en met m'n jongste zusje gekletst. We hadden het over hoe we onszelf steeds weer bij elkaar rapen, leuke vraag voor een kletspot of bij een theezakje! Onze meiden hadden het ook leuk met elkaar.


Nou had ik vakantie, maar geen rust in m'n hoofd om eens even lekker te gaan zitten haken. Dat hoop ik vanavond en morgen dan nog te doen. En zo erg is het niet, soms lukt het wel als ik een dag gewerkt heb of naar school ben geweest. En gisteren ook een kwartiertje.


Want na dat kwartiertje moest ik richting Hendrik Ido Ambacht. Met twee nichten ging ik naar Happy Italy. We hebben vreselijk gelachen en lekker gegeten. Lachen is gezond, ik doe het veel te weinig. Dat zeg ik altijd als ik met die twee op stap ben geweest. Het komt ook door dezelfde familiehumor die we hebben. We houden wel van een beetje zelfspot ook. K en ik hebben een andere humor, maar, zo bedachten wij als nichten, je ontwikkeld samen ook weer een nieuw soort humor waar je wel samen om kunt lachen. Het zou toch vreselijk zijn als je nooit met elkaar lacht? En toch kunnen er soms zomaar dagen voorbij gaan... Hoe zit dat bij jullie?


❤Nou, wat voor humor je ook hebt of niet, de groetjes en een vrolijke lach van ons drie!❤








2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kan vreselijk de slappe lach hebben om de stomste dingen. Lachen is zooo gezond. Daarom houd ik van mister Bean. En van J. natuurlijk. Die houd van flauwe grapjes en lach dan gewoon mee hoor. Ambtenaren-Humor 🤭 Dat koude water… zo goed van jullie. Maar bitter koud ❄️☀️ Aritha

Anoniem zei

Leuke foto met je nichten, je ziet wel dat jullie familie zijn.

Ook goede 'theezakjesvraag'. Hoe raap je jezelf steeds weer bij elkaar.

Groeten van Marijke

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.