30 december 2021

Het maakt niet uit waar je woont

Wat was het weer gezellig met (bijna) iedereen thuis gisteren!
En M van R had weer zo'n prachtige taart gemaakt!!


En Philip kwam ook weer thuis. Nou, of hij daar nou zo blij van werd... Ik denk dat hij bij Ha & Ma veel meer aandacht en beweging kreeg, hij is helemaal uitgeput!


Vanochtend na lange tijd weer een rondje hard gelopen. M'n verkoudheid lijkt nu echt over te zijn. Ook m'n oor is weer zo goed als hersteld. Het sporten heb ik gemist, maar het was denk ik toch even goed om het niet te doen.
Kijk nou wat ik allemaal tegenkom onderweg. Het zijn niet alleen maar leuke, mooie stadsplaatjes.


Onze kerstboom staat nog, helemaal niet leuk om hem al op te ruimen.


Verder was ik vandaag druk met liederen bedenken/uitzoeken voor de dienst van morgen. Er is er één bij die ik de laatste tijd vaak luister en zing. Volgens mij heb ik 'm als eens gedeeld hier. Ik doe het gewoon nog een keer. Ik vind 'm zo mooi! Misschien omdat ik me nog nooit zo 'weary, worn and sad' (moe, uitgeput en verdrietig) heb gevoeld als in het afgelopen jaar, maar ook echt die rustplaats vond in Jezus.

Vanavond haalde ik S op bij haar vriendin. Ze hadden een lied ingestudeerd en ik mocht er nog even naar luisteren. Dat deden ze heel mooi!


Zo gezellig om een piano in huis te hebben!


Tot slot..



Een poosje terug schreef ik dat ik het leuk zou vinden om dit boek 'Vechten voor Vreugde' met anderen te lezen. Iemand reageerde daarop, superleuk! Vandaag deed ik een oproepje op facebook en iemand reageerde daar ook op. We zijn nu dus al met z'n drieën. Ik zou het heel leuk vinden als er nog meer bij komen. Omdat de verzendtijd lang is, beginnen we in februari. We doen het via whatsapp, dus het maakt niet uit waar je woont. Het is een prachtig boek, je krijgt er zeer waarschijnlijk geen spijt van! Als je mee wil doen, stuur me een mailtje: cjvanvuuren76@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.