24 december 2021

Gezellige tent

Vanochtend vroeg ging ik naar deze gezellige tent!
Haha, nee hoor. Dit is de tuin bij de huisarts. Ik mocht niet via de hoofdingang omdat ik verkoudheidsklachten had. Als het regent mag je dan even in de tent schuilen. Vanochtend regende het niet, dus kon ik lekker buiten wachten. Het duurde wat lang, de dokter was me binnen aan het zoeken 😅. Ik kreeg een neusspray met een beetje prednison erin om een maand lang twee keer per dag in m'n neus te sprayen. Ik moet zeggen dat de pijn na 1 spray al een stuk minder is! Echt waar!


Een klein beetje een suf dagje was het wel vandaag. Nou ja, K was vrij, dat was wel fijn. En ik kon nu eens goed wat rust nemen. Ik luisterde naar mooie kerstmuziek. En ik luisterde een podcast waarin het ging over 'God heeft de blijmoedige gever lief'. De spreekster legde de link naar God die Zijn enige Zoon gaf, Hij moet dat met een (heel) blijmoedig hart gedaan hebben...dat was een nieuwe kerstgedachte voor me en ik werd er ook blij van. En verder las ik het boek 'brieven uit de hel' van C.S. Lewis uit.

Vanavond maakte S een stalletje van blokjes die bij een spel hoorde.


En haakte ik een vierkantje. Het is fijn om er mee bezig te zijn.


Morgen is het kerst.
Laten we voor elkaar bidden,
dat de vreugde van God
waarmee Hij ons Zijn Zoon gaf
ons hart zal raken.
🙏

2 opmerkingen:

Aritha V. zei

Lijkt me een mooie podcast.

Ik heb voor je gebeden.

Heleen zei

Dat kerststalletje is echt heel leuk!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.