18 december 2021

Dat zal bij jullie vast niet anders zijn

Vanochtend vierden we het kinderfeestje van S. We gingen naar MonkeyTown, soms maak ik het mezelf maar even makkelijk. Een van de moeders ging gezellig mee! En onverwachts mochten we langer blijven. Aan tijdsblokken deden ze niet meer, maar het stond nog wel op de website. Ze hebben zich in dat laatste uur beter vermaakt dan de 2 1/2 uur daarvoor, grappig is dat.

Toen we thuis kwamen waren R & M er met Simba. Die pup is echt zo leuk! Hij is helemaal weg van z'n bazinnetje (z'n baasje was er nog niet). Zodra ze naar de keuken ging stond hij op de bank naar haar te zoeken.


En wat deed ze in de keuken? Samen met M ging ze cupcakejes bakken. M heeft morgen een lunch met de jeugdvereniging. Ze waren dus niét voor ons!


Maar toen kwam Mark Rutte voorbij en ging de lunch niet meer door en hadden wij tóch een cupcakeje bij de koffie! Lekker voor ons, maar wel echt jammer voor de jeugd, ze missen wat! En niet alleen deze cupcakejes!


En nu heb ik al een paar keer gehoord en zelf ook gezegd:
'Oh...dát gaat natuurlijk ook niet door!'
'Oh...nu kunnen we dit of dat niet gaan doen!'
Dat zal bij jullie vast niet anders zijn.

Pinterest
'Een gevangeniscel, waarin je wacht, hoopt... en volledig afhankelijk bent van het feit dat de deur naar de vrijheid van buitenaf geopend moet worden, dat is nog niet zo'n slecht beeld van advent.'

Dietrich Bonhoeffer 

 
 

 

1 opmerking:

marijke zei

Heel mooi citaat van Bonhoeffer, goed om diep over na te denken.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.