31 juli 2023

Wat zal ik er mee doen?

 Het gehaakte babydekentje is af. Alleen de draadjes moeten nog weggewerkt, het zijn er niet zoveel. Zul je zien dat ik dat straks nog even gauw moet doen als de baby al geboren is. Dat zou zo maar bij mij passen. Ik heb nog een paar bolletjes over, wat zal ik er mee doen?

Pinterest

Vanmiddag ging ik schoolspullen kopen voor en met H en S. S had een lijstje gemaakt met alles wat ze nodig had en we gingen er in de Hema razendsnel doorheen. Dat ging nog eens makkelijk! We haalden nog een softijsje en gingen weer naar huis. Ik houd niet van winkelen, maar ben wel blij dat dit weer in huis is.


Ik was net even in de tuin en liep langs de vijgenboom... oja, dat zou ik ook nog doen, gisteren of vandaag. Vandaag dus! De vijgen groeien en groeien en er komen steeds meer takken en bladeren en vijgen, zo leuk!

'

Het enige nadeel is dat er wolluis in zit. Soms zie je dat wolachtige op de bladeren zitten. Die bladeren heb ik er nu even tussenuit geknipt. Ik weet niet of dat een heel effectieve manier is, maar tot nu toe lijkt het voldoende te zijn.


En dan nu een leuke quizvraag, voor de verandering:
Wie weet op welk boek, op de voorkant, deze tekening staat?


Ik heb zo'n zin om het te gaan lezen! Het is geen warme zomeravond en ik heb de kaarsen aangezet. Maar toch moet dit boek nog even wachten. Ik wil alle spullen die op H d'r bed staan in de tijdelijke kast op onze slaapkamer opruimen, zodat H weer in haar eigen bed kan.
En ik wil A nog even bellen. Die is al een poosje in Italië geweest en zit nu in Spanje. We kregen een leuk filmpje van haar:


Grappig toch?!


Van 6 juli - 6 augustus elke dag een blogje!












1 opmerking:

Aritha Vermeulen zei

Ik beken. Ik heb gespiekt met vergelijkbare plaatjes zoeken. Het is: The wind in the willows? Wat leuk, kaarsjes branden. Het was gisteren ook echt herfstachtig.

Die vijgen zijn zo mooi. Ik volg hoe ze er uiteindelijk uit gaan zien.
xxx

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.