25 juni 2016

We zijn weer thuis!

Hij zal uw voet niet laten wankelen, uw Bewaarder zal niet sluimeren.
Psalm 121:3

Vandaag liep M (16) mee met de 'Struggle4Bibles'. Samen met een heleboel anderen hebben ze bijna €8000,- opgehaald voor Bijbels in Nepal! Iedere deelnemer droeg een 12 kilo zware rugtas met zich mee op de 20 km lange weg vol hindernissen die afgelegd moest worden. Met een vriend die in een rolstoel meeging maakten ze de uitdaging nog groter.

Lieve volgers, we zijn weer thuis! Afgepeigerd, brak, moe, voldaan, tevreden, blij, enz!!!Wat een mooie dag!! Prachtige natuur! Veel enthousiasme! Geweldig team!!Wel hebben we besloten om op driekwart van de route versneld op de finish af te gaan! Het regende flink en het werd kouder! Voor J. was dat geen goede combi! Desondanks is dit een meer dan geslaagde dag geworden!!Dank aan God!! Hij hielp, gaf kracht en energie! Hij gaf ons het geld waar we op hoopten!
Ik vond het heel wat, maar ze kwam thuis met meer energie dan ze wegging. Zo is het leven toch eigenlijk ook een beetje. De een wat meer bepakt en bezakt dan de ander. De een heeft een langere weg te gaan dan de ander. Genoeg hindernissen. En dan straks te kunnen zeggen:
'We zijn Thuis! Afgepeigerd, brak, moe, voldaan, tevreden, blij!!!'
Hij zal je voet niet laten wankelen, je Bewaarder zal niet sluimeren!
Inderdaad: prachtige natuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.