18 oktober 2023

Ach... zo mooi

Vanochtend bracht ik de auto naar de garage. Ik dacht: ik moet om 8.00 uur daar zijn en daar zag ik een beetje tegenop, met mijn griephoofd. Maar K zei, 'doe maar rustig aan hoor!' En gelijk had hij, dus sliep ik eerst nog een poosje en ging daarna rustig alles doen. Uiteindelijk ging ik om 9.00 uur. Het was geen enkel probleem, ze konden 'm gelijk maken, als ik koffie wilde, kon ik dat pakken, het zou een kwartier/halfuurtje duren. Maar ik liep liever nog even naar huis. Philip moest ook nog uitgelaten worden. Ik genoot van die koude wind tegen m'n warme hoofd. Eetsmakelijk duifjes!


Aan het eind van de ochtend haalde ik de auto weer op. Er moest alleen maar een band vervangen worden. Er is een spijker in gekomen op een plek die blijkbaar niet goed geplakt kan worden. Terwijl ik naar de garage liep, zag ik een vogeltje liggen. Ach... zo mooi!


's Middags ging ik nog even knutselen aan m'n bloemistenhuisje.


Het viel weer niet mee om die kleine prulletjes te maken, maar met een beetje geduld lukte het toch.


Het neerzetten vergde ook heel wat geduld, ze vielen elke keer om. Maar nu staan ze hoor! Het begint al een heel assortiment te worden.



Het was weer gezellig aan tafel. Terwijl ik bezig was met de bloemetjes, maakte Mar haar schilderij van oma af. Ze is er al een hele poos mee bezig.


Vanavond wil ik nog een lied delen, ik denk dat ik het al eerder heb gedeeld, maar dat is lang geleden. Het bemoedigt elke keer weer als ik het na een jaar ofzo weer eens luister. Misschien vind je het filmpje zelf iets minder mooi, net als ik:) Maar de tekst wint het!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.