10 oktober 2022

Hebben jullie ook een favoriete lunchtent?

 Zo, dat was het dan weer met m'n goede ideeën over elke dag een ander thema op m'n blog. Het is er weer uit. Ik vind het zelf niet zo erg, ik heb daardoor wel weer meer ideeën om over te bloggen. Nu maar hopen dat jullie het ook niet erg vinden. Vandaag wil ik bijvoorbeeld niet over het huishouden bloggen. Ik heb het wel gedaan, deze keer met een podcast in mijn oren om m'n eigen gedachten wat af te leiden, maar ik heb geen idee meer waar het over ging.
Donderdag, daar wil ik het over hebben! Toen gingen K en ik samen de hele dag weg, wat heerlijk was dat! Ik geniet nog steeds na...

We begonnen met kringloopjes. In Apeldoorn werd er die dag net één geopend. Zo lief van K om daar achter te komen! Wát een boeken! Ik nam een hele stapel mee de winkel uit. Ik keek eens voor de grap wat het me gekost zou hebben als ik dit bv bij bol.com gekocht had. Dat zou ongeveer  €90,- geweest zijn. Nu was ik €10,- kwijt. Leuk toch?!



Toen gingen we lunchen bij m'n favoriete lunchtent: Bagel & Beans. Hebben jullie ook een favoriete lunchtent?


Na de lunch gingen we nog een paar kringloopjes langs, waarna we in een boshuis een kop koffie dronken en appeltaart aten. Daar kwam een roodborstje steeds wat kruimels wegpikken, ik gooide er maar wat kruimels bij...


En toen maakten we een prachtige boswandeling. Wat is het toch altijd mooi! Van deze paddenstoelen waren er het meest. 


❤❤❤


Ik weet nog steeds niet wat dit is en hoe het daar gekomen is. Is het een nest? Wie weet het?


Het was al een beetje laat (17.15), maar we gingen toch voor de paaltjesroute van 6 km. Het licht was daardoor anders dan anders.




Ik liep vaak de mooiste paddenstoelen straal voorbij, K wees ze me elke keer aan!


Ja, dat was echt een fijne wandeling!
We gingen naar Utrecht om daar te eten. Vorig jaar kreeg ik een dinerbon cadeau en die konden we fijn gebruiken. We zaten aan de gracht en hadden gezelschap van een stel ganzen. Het was nog heerlijk om buiten te zitten, hoewel we merkten dat we het koud hadden toen we er weg gingen.


'We moeten dit echt vaker doen' zeg ik altijd.

Ik sluit af met een prachtige foto van de maan, gemaakt door L, onze eigen 18-jarige privé fotograaf.




3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat bij die boom is warrelnoest. Een soort boomtumor. Dus geen nest helaas...

Anoniem zei

Leuk he Lieneke om samen op pad te zijn. Daar komt helaas te weinig van, ook bij ons.

Ik geniet ook van de kringloop vwb boeken!

Mooie foto's weer !

groeten van Marijke

Aritha V. zei

Wat heerlijk om samen weg te gaan. Een heerlijk stapel boeken, Lieneke. Die knoest weet je nu hè. Dat is geen nest. Die boom is ziek.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.