26 oktober 2022

Groetjes uit 1962

Het is er gisteren niet meer van gekomen om een blogje te schrijven, dus vandaag pakken we de draad weer op. Gisterenochtend rende ik een rondje en genoot van het water en het uitzicht.


Onder het rennen luisterde ik een podcast van Leslie Ludy.

'He Who is able to write your love-story,
is also able to write your family-story!'

'It's not about my perfection,
it's all about His perfection.'

En nog meer moois.
De podcast vind je hier en is erg bemoedigd, ook of misschien wel vooral als het allemaal niet gaat zoals je graag zou willen of had gedroomd.


's Middags gingen we met Ha & Ma en R & M bowlen en nog even wat drinken bij Ha & Ma. Dat was erg gezellig, ik genoot ervan!
Vandaag is de tuin aan de beurt:
Dag mooie stokrozen!


Ik ben heel benieuwd of deze knoppen nog gaan bloeien.


De tomaten heb ik ook opgeruimd. En toen kwamen mijn ouders koffie drinken en vertelde m'n moeder dat ze de tomaten die nog groen waren binnen heeft gelegd en dat ze nog mooi rood geworden waren. Te laat voor alle groene tomaatjes in onze tuin.

Ik hing wat pindazakjes op, ik wil zo graag vogels in de tuin!


En deze, ik vind ze altijd zo leuk! Gisteren lagen er ook een heleboel op de grond. Ik twijfelde even, maar stopte toch met rennen om er een paar te pakken en in de lucht te gooien. Het lukte me niet om er een goede foto van te maken. En nu liggen ze ook in de tuin, meegenomen door de wind.


Ik probeerde het een paar keer te filmen, de laatste was het best.


Begin september stuurde iemand me een berichtje, een oude vriend van m'n vader, die contact met hem wilde. Ik zag het berichtje vorige week pas 🙈 Gelukkig hebben twee broers van me ook facebook en had hij al via een van hen contact gehad. M'n vader liet vanochtend wat foto's zien. Oude foto's hebben altijd iets moois. Rechts is mijn vader, op allebei de foto's.


Als m'n vader hier een jaar of 13 is, is het 60 jaar geleden. Maar ik kan de leeftijd niet zo goed inschatten. Hij lijkt een beetje dezelfde leeftijd te hebben als m'n neefje, die is 12.


Groetjes uit 1962!
🙋

1 opmerking:

Anoniem zei

Geen nijlonzakjes gebruiken voor vogelvoer, blijven ze met de pootjes achterhaken.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.