20 juli 2023

Zo'n ruim 120 km verderop

Er zijn zo wat voordelen op te noemen als je maar met 4 personen op vakantie gaat. 
- Alles past in de auto
- Sneller klaar met eten koken
- Minder was
En met die laatste begon ik vanochtend. Voor de eerste keer in 4 dagen gingen er 2 wasjes in. En daarna stopte ik ze allebei in een reuzedroger!
En in een half uur was het droog!! 


Vandaag stond er vanochtend helemaal niks op de planning, heerlijk! Lekker wat lezen, haken, schrijven.
Vanmiddag gingen we naar 3 kringloopwinkels in Apeldoorn. Nu heb ik weer genoeg leesvoer! S kocht van de week in een andere kringloop al 5 boeken en waar ze vorig jaar nog enghousiast het hele park ging verkennen en nieuwe vriendinnen maakte, weet ze nu niet hoe gauw ze in d'r bed moet komen om verder te lezen!

Na de kringloop, ik zal zo nog even wat boeken laten zien, gingen we gezellig wat drinken en een taartje eten.


Het was lekker, maar erg prijzig... Ik denk dan dat ik een taartje van de bakker nog lekkerder vindt en de koffie die ik zelf maak ook!🙈 Al krijg ik 'm niet zo mooi.


Hier nog een paar boeken die ik kocht:
Ziet er mooi uit, kleine stukjes en de schrijver was zendeling bij o.a. China Inland Mission...Nou, dán heb je me!


Dit boek...ik weet het nog niet, maar denk ook mooi. De schrijfster is/was (?) zendelinge bij WEC. Ik kenook mensen die voor WEC werken, dus ja, dan heb je me alweer!


En deze is misschien wel het spannends! Ik houd helemaal niet zo van boeken over huwelijk en opvoedng (sorry, dan heb je me niet). En deze lijkt ook een tikje eenzijdig, maar ik vind het wel leuk om te lezen en eens te kijken of ik wat kan bijdragen aan een nog 'glorieuzer huwelijk' Of begrijp ik het nu al verkeerd?


Hoe dan ook. Ik stop nu met schrijven, want zo'n ruim 120 km verderop zit een eenzame man op een telefoontje van zijn vrouw te wachten. Denk ik...ik kan er naast zitten. 


Van 6 juli - 6 augustus elke dag een blogje!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.