1 januari 2022

Een paar seconden siervuurwerk

Een nieuw jaar is aangebroken en ik wens al mijn bloglezers een gezegend 2022!

Hoe was jullie eerste dag?
Ik begon zo aan het eind van de ochtend met een rondje hardlopen. Onderweg kwam ik deze smiley tegen en liep er even voor terug om een foto te maken, want ik was er al voorbij tot het tot me doordrong.


Vanmiddag kwamen Ha & Ma en R & M. De meiden gingen een potje 'Ticket to ride' spelen, terwijl de mannen gingen darten. 


Alleen logeetje en ik deden niet mee. Zij ging lekker tekenen en met de pup spelen en ik ging Mar even bellen en ook met de pup spelen.

Oeh...als Philip dit ziet, geeft hij echt een grom en duikt Simba er als een haas vandoor. Maar nu Philip toch aan de andere kant van de tafel lag...


Vanavond ging ik even naar m'n ouders. Ik ging alleen en dat was fijn!

En gisteravond was ook nog wel even leuk. We waren net aan het bedenken wat we nu eens zouden gaan doen, toen onze achteroverburen door de tuin naar ons toe kwamen om te vragen of we ook naar buiten kwamen, ze gingen vuurwerk afsteken. K ging de hond uit laten en iedereen ging naar tuin van de buren, behalve M en ik. Ik maakte saucijzenbroodjes warm en M zat op de bank met haar nieuwe telefoon. Ik ben ook nog even naar buiten geweest en genoot nog een paar seconden mee van wat siervuurwerk.


🙋

PS I:  Update leesclub: we zijn nu met 7 mensen! Zo leuk!!
PS II: Er kan nog meer bij!









 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.