20 oktober 2020

Leestip voor pure ontspanning!

Jammer als mensen gaan verhuizen en verder weg gaan wonen. Zeker als je altijd wel leuk met elkaar kunt sparren en de kids van baby af al met elkaar optrekken. S is een week ouder dan J. Maar superleuk als ze dan niet al té ver gaan wonen en je nog eens langs kunt gaan. Wat een prachtig huis met prachtige kinderen hebben ze! Ze zijn een gezinshuis gestart en hebben nu naast hun eigen 3 kinderen 4 pleegkinderen! En dan kun je echt wel wat ruimte gebruiken en die hebben ze, ook een heerlijke grote tuin waar de kids kunnen spelen. Dieren waarvoor gezorgd moet worden. S was helemaal in haar sas en ze wilde het liefst daar blijven.

In de kamer hing een prachtige opgezette uil. Het bijzondere eraan is dat ze hem zelf gevonden hebben op straat, waar hij dood lag. Nog helemaal mooi hebben ze hem op laten zetten en een mooi plekje gegeven.

 

J. kwam toen met nog een klein opgezet vogeltje aan... Superzacht! Toen we weer naar huis gingen werd er een weer een ander vogeltje begraven, eentje met prachtige kleurtjes. Iets met een poes... 🙈


We kletsten de tijd zo vol en liepen nog een rondje door de tuin. Een mooie appelboom gaf heel veel appels en ook de walnotenboom geeft en geeft en geeft. Ik kreeg een zak mee en ga er deze week een appelcake van maken en misschien eens een notentaartje proberen, dat is lang geleden en erg lekker weet ik nog wel.


En terwijl wij dus een uitstapje hadden, heeft K nieuwe rolgordijnen in twee kamers opgehangen en een rail in de gang om schilderijen aan op te hangen. Zo krijgen alle kunstwerken een mooi plekje en staat het niet ergens achter een bed totdat het in de container verdwijnt.


Zal ik nog een leuke boekentip geven?


Er zijn drie delen van en het is púre ontspanning!! Heel leuk geschreven, je ziet het gewoon allemaal voor je gebeuren. Een écht aanrader! In het Engels zijn er 14 delen en ook nog allerlei andere boeken over. In het Nederlands zijn er helaas maar 3 boeken van vertaald.





1 opmerking:

Marja Verschoor-Meijers zei

Jan Karon, we hebben die boeken verslonden toen we in Amerika woonden, heerlijke verhalen!!!!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.