18 oktober 2020

Een klein lieveheersbeestfeestje

 


'Ik heb geen grotere blijdschap dan hierover dat ik hoor dat mijn kinderen in de waarheid wandelen.'
3 Johannes 1:4


Deze week was er een online event van SDOK met een mooi getuigenis. Het verlangen dat je kunt hebben dat je kinderen Jezus zullen liefhebben en gaan volgen komt hierin ook voorbij. Echt van harte aanbevolen! Ik keek het samen met iemand van de homegroup (Bijbelstudiegroep) en we hebben een heel fijne avond gehad en ook samen nog gebeden. Zo goed om te doen, juist nu! Als je het filmpje niet ziet hieronder, klik dan op deze zin!


De week door...

We hebben hier dit weekend en komende week een heuse bakkersfabriek.
De taarten vliegen de deur uit!


S  is een actie begonnen voor vluchtelingen in Lesbos, door het maken en verkopen van taarten.
En dus gingen we gisteren op pad en brachten twee halve taarten bij ome H en tante M.
We worden er allemaal blij van 😊


Een ander baksel waren de poffertjes op woensdagmiddag. Ik had nog twee pakken mix staan en ik vind het echt bij de herfst passen.


Op m'n werk zagen we ineens een lieveheersbeestje. De kids waren zo enthousiast, een klein feestje!


En ik haalde de doos met dominosteentjes uit de kast en daar gingen we mee aan de slag. Verslavend is dat! Het lukte helaas niet om alle steentjes op te maken... Ik denk dat we het komende week hier thuis ook nog eens gaan proberen.

Dit was denk ik de laatste dag dat ik heb genoten van de prachtige bloemen die ik twee weken terug voor m'n verjaardag kreeg. De laatste bos is behoorlijk verlept, maar twee knoppen van de lelies gingen gisteren pas open. Maar morgen...gaan ze denk ik toch echt weg.


R en M bakten gisteren cupcakes...volgens mij de hele dag! En ze namen er ook mee naar ons toe. Ze waren té lekker!


Deze week is het herfstvakantie! Heerlijk!
Ik ga proberen elke dag een blogje te schrijven.

🙋

2 opmerkingen:

Aritha zei

Heerlijke baksels!

marijke zei

Heb het online event van SDOK gekeken, mooie suggestie om in het gezin met elkaar te bespreken wat God in jouw leven heeft gedaan.

Dankjewel ook voor je gebed voor mij, de zorgen zijn er nog, maar ik mag ook weten: Groter dan de Helper is de nood toch niet.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.