19 oktober 2020

Een ander dagje dan ik gedacht had

Vanochtend sprong ik uit bed toen de badkamer vrij was. Ik had zin in de dag! Had bedacht dat ik de dag in 'uren' zou verdelen. Alles waar ik mee bezig ging, zou ik een uur doen en dan wisselen van bezigheid. En ik zou S zoveel mogelijk daarin meenemen. Ze vindt het leuk om schoon te maken en te helpen. En natuurlijk zouden we ook leuke dingen doen! Dat was het idee.

Maar het liep een klein beetje anders. K. zei om 9.00: 'Zal ik een dag vrij nemen?' En ja, natuurlijk neem je vrij!! En dat deed hij. Er zijn nogal wat klusjes te doen in huis. We zijn bezig met de keuken. Het is de bedoeling dat er een nieuw aanrechtblad komt en een andere kookplaat. Daarvoor moest er iets met de elektra gebeuren en dat was de grote klus voor vandaag!

En of ik dan even naar de winkel kon om een aanrechtblad te bestellen.
😳
Ik ben nog super ouderwets en vind dat een typisch mannending! Maar ik zette m'n kiezen op elkaar en ben naar de winkel gegaan, samen met S, en heb er een blad besteld. Zo kon K lekker doorgaan en kon ik een uitdaging van gemiddeld formaat aangaan. En geslaagd! Over een poosje wordt het netjes thuis afgeleverd en gaan we weer verder. Leuk om naar uit te kijken.

Het werd dus een heel ander dagje dan ik had gedacht. Ik vond het niet zo erg. De dag was ik begonnen met een flinke wandeling met Philip, dat is een heerlijk begin van de dag. Ik houd dan wel weer van de kou die bij de herfst en winter hoort. En dan thuis komen en een kop thee of koffie drinken! En ook de regendruppels en/of dauw is weer zo mooi op het gras.


Tot morgen!
🙋



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.