21 december 2020

Maskertijd

Al een paar dagen heb ik wat kerstspulletjes in onze slaapkamer liggen, die in dozen zaten: sneeuw, kaneelstokjes en sinaasappelschijven enz. Die dozen staan normaal hoog in de kast en ik moet er een trap bij pakken om er bij te kunnen. Het duurt altijd dan weer even voordat ik weer zover ben dat ik ze terugzet. Vanavond na het eten heb ik de rest van de inhoud uitgezocht, veel weggedaan en weer terug in de kast gezet. Ze stonden vreselijk in de weg en er was al iemand half over gestruikeld...

En vanochtend liet ik A en S met dat spul aan de slag gaan.

Kijk die lekkere broodjes, die konden we gisteren niet bakken in de oven, omdat de stroom uitgevallen was, maar vanmiddag wel!
(Kijk die lekkere broodjes, die konden we gisteren niet bakken in de oven, omdat de stroom uitgevallen was, maar vanmiddag wel!)

Ze vonden het erg leuk om te doen en het resultaat is echt gezellig. Als ik er een foto van maak, dan ziet het er vreselijk rommelig uit, maar in het echt staat het erg 'kerstig'!


Vanavond na het eten was het spontaan 'maskertijd'. Wat een lol!


Ondertussen vouwde ik de was. 
En verder moest ik vandaag m'n oppaskindje afzeggen vanwege verkoudheden, deden we spelletjes, lieten Philip uit in de regen en keken we Ice Age.
En nu ga ik fijn nog even lezen in bed en is deze allereerste winterdag van 2020 weer voorbij.


 

1 opmerking:

www.annderverhaal.nl zei

Wat leuk; de 'knutsel' met nepsneeuw. Hier waren ze ook erg enthousiast over de sneeuwspray.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.