13 december 2018

Stilletjes op de vensterbank

Oeps...vergeten! Het is 14.23 en om 14.30 heeft A een afspraak bij de tandarts. Hup, tandenpoetsen, fietsen buiten zetten en gaan. En dan bij de tandarts de assistente nog een beetje opgejut dat we op tijd weer terug moeten om S uit school te halen. Gelukkig kwamen we overal op tijd en bleef ik natuurlijk heel rustig!😇

Kijk eens wat er in alle drukte in en om het huis stilletjes op de vensterbank gebeurt! Onze avocado-pit heeft wortel geschoten... ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat, zal hem nu even goed in de gaten houden.


In de huiskamer staat nog een verdwaalde sint-surprise, morgenavond is het laatste 'heerlijke avondje'. Samen met M heeft A het in elkaar geknutseld en gisteren met S nog even alles aan elkaar geplakt, nu moeten er alleen nog een mond en ogen op geschilderd worden.


Van de week kregen we te horen dat een lieve (20 jaar oudere) vriendin van me borstkanker heeft. Gisterenavond ging ik met nog twee andere vrouwen naar haar toe en we hebben een hele fijne avond gehad. We hebben gebeden en gebeden...bijzonder hoe we elkaar aanvulden en ook hoe ze alles overgeeft aan God. Ik hoop zo dat ze beter zal worden...

Een beetje gek he, om van een surprise over te springen op zoiets verdrietigs. Maar zo ziet het leven er echt ook een beetje uit. Er gebeurt zoveel en alles loopt door elkaar heen. Ik was dankbaar dat ik vanochtend even de tijd had om rustig wat te lezen en te bidden. Boven alles blijft staan: 
God is goed!

1 opmerking:

Aritha zei

Dat is de werkelijkheid. En door de mooie dingen, kunnen we de verdrietige dingen "anders" dragen.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.