10 december 2018

Doe niet zo gestrest!

De ene meid zei: 'Doe niet zo gestrest!'
De andere meid zei: 'Ik kan er écht niet tegen als u gestrest bent!'
Weer een andere meid zei: 'Als ú gestrest bent, raken wij allemaal gestrest!'

Zo werkt dat dus!
Mijn stress kwam van het feit dat ik naar een pas geopende 'Happy Italy' moest rijden. Ik wist waar ik moest zijn, maar had de HI nog nooit gezien (echt pas geopend!) en daarbij, het is daar niet zo heel rustig en ik wist al helemaal niet waar ik moest parkeren en het was de verkeerde dag van de maand om zulke uitdagingen met een glimlach op mijn gezicht aan te gaan. K zou met R op de fiets gaan en ik met de meiden met de auto. Ha en Ma zouden ergens anders vandaan komen.
De oplossing was zeer eenvoudig: ik ging met R op de fiets en K ging met de meiden met de auto!
Zo gezegd, zo gedaan!
We gaan met ons gezin niet zo heel vaak met z'n allen op pad en daarom hebben we ook gekozen voor een niet heel grote auto. Maar als we dan met z'n alles weg gaan, is het even puzzelen. We hadden natuurlijk met z'n allen kunnen gaan lopen, maar ja, die kleine beentjes van S en het stormde ook nog een beetje. En allemaal met de fiets lukte ook niet, want M haar ketting lag er af en kon niet zo snel gemaakt worden.
Dit etentje kregen we cadeau, wat een verrassing en wat een feest!!


Om de hoek bij de Happy Italy moesten natuurlijk wel wat foto's geschoten worden.


S vroeg zich af of de pizza's zó groot waren!
Nee, niet zó groot, maar alsnog...


Gisteren was het zondag en na een hele mooie preek over Daniël in de Leeuwenkuil ging ik met S aan de keukentafel zitten. Ik had de dag netjes ingedeeld en zou een uur met haar proberen de Lego-friends weer in elkaar te zetten. Mijn hele planning liep in de soep, ik heb de hele dag 'gelegofriendsd'! Zelfs 's onder het avondeten, toen de rest met een kom groentesoep een filmpje zat te kijken, was ik bezig het sportcentrum van Stephany in elkaar te zetten. De film was een beetje te eng voor S, dus die kwam me toen na een kwartiertje weer helpen. Ze zal nooit, maar dan ook nooit meer Mowgli kijken! Niet in deze uitvoering in ieder geval!


Morgen of woensdag zal ik wat foto's plaatsen van de hele collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.