1 januari 2024

2024 is begonnen

2024 is begonnen!
We begonnen met uitslapen, dat was wel even nodig. En na het uitslapen ging ik hardlopen om het jaar maar eens gelijk goed te beginnen. Voor het eerst heb ik niet echt goede voornemens. Ik wil mezelf deze keer niet gek maken met dat ik 2 keer per week moet hardlopen. Ik wil gewoon blij zijn met elke keer dat het lukt.


Vanmiddag kwam R voordat hij naar zijn werk ging even koffie drinken. Daarna gingen we naar m'n schoonvader nieuwjaar wensen. Dat was ook fijn. Hij groeide op in Rotterdam Zuid en het was mooi om te horen dat er in zijn tijd een geestelijk levende kerk was. Dat zien we ook vandaag, dat God aan het werk bezig is. Dat is bemoedigend!
We gingen ook nog even naar het graf van m'n schoonmoeder. Er ligt nog geen steen op het graf, dat duurt altijd even.


Herinneringen kwamen weer boven en het verdriet ook.

Het is goed dat hier ook tijd voor is.


Toen reden we nog even langs K z'n kantoor. Hij heeft een nieuwe baan en nu kan ik me een beetje voorstellen waar hij de hele dag bezig is. Toen reden we naar huis en kwamen mijn ouders ook nog even gezellig, die gingen daarna door naar m'n tante. En zo vulde deze eerste dag van het jaar zich met het zien van lieve, vertrouwde mensen.

En nu kruip ik weer met een kop thee en een boek op de bank, want dat beviel me wel de vorige keer!
👋




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.