1 juli 2021

De beste aanrader die ik kan geven

Heel even ben ik alleen in de huiskamer en wilde even een blogje schrijven. K is sportkleding kopen op loopafstand, want auto rijden mag nog niet. Volgende week begint het revalidatietraject, echt fijn, hij is er denk ik wel klaar voor.
Vandaag vieren we feest omdat L 17 jaar geworden is! Er komen straks mensen eten, dus dat moet ik zometeen gaan maken. Ik maak pasta pesto, dat vinden de meesten superlekker en ik kan maar niet begrijpen waarom 🙊. Voor het gemak heb ik nog wat patat besteld, dan is er zeker genoeg.

Dinsdag ging ik met I (1 1/2) naar de kinderboerderij. Wat we daar nou toch zagen...


Ik moest er erg om lachen, maar I leek het de normaalste zaak van de wereld te vinden!

We liepen ook langs een sloot met prachtige lelies, ik verwonderde me erover, ik denk dat ik ze nog nooit zo mooi in bloei heb zien staan/liggen.


En 's middags, toen iedereen weer uit school was, haalde we nog een vriendinnetje van E (5) en gingen we met z'n 9-en weer naar de Poolse winkel om een ijsje te kopen. Gewoon omdat het kan en omdat het zo gezellig is. We aten het daar voor de deur op en deden nog wat spelletjes.


I vond het ijsje héél lekker! Ik vond 'm een beetje te groot, dus heb haar iets meer dan de helft gegeven en het toen weggedaan. Ze leek het niet erg te vinden. En sinds dinsdag zegt ze mijn naam. Het is zo schattig als me roept: 'Lieeen'
😍

Oja...had ik dat al eens geschreven? Op newfaithnetwork staat een serie: 'Signed, Sealed and Delivered'. Iemand van jullie die het gezien heeft? Het is écht de beste aanrader die ik kan geven! K en ik kijken het samen, we gaan niet zo snel, maar het is zo mooi gemaakt, de details, de personages...echt kostelijk (zou m'n moeder zeggen 😄)! En als iemand het ook kijkt/gekeken heeft ben ik echt benieuwd hoe je het vond! Ik kijk niet zoveel films, kan er niet zo goed tegen, dit is precies goed.


(Ik kreeg zulke leuke mailtjes nadat ik m'n emailadres gegeven had na een van m'n blogs. Ik doe het nog een keer. Als je eens een persoonlijk mailtje wil sturen kan dat naar cjvanvuuren76@gmail.com.)









 

1 opmerking:

Aritha V. zei

Het is zo'n mooi plaatje, de eerste ook hoor - haha - maar ok bedoel die waar jij op staat. 'Signed, Sealed and Delivered' is top!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.