30 juli 2021

Blijf gezellig langskomen!

Gisterenavond gingen we naar m'n schoonouders (ik noem ze maar even opa en oma in deze blog). Ze wonen dichtbij een rivier, maar toen S vroeg welke rivier dit was, wisten we het allebei eigenlijk niet zo goed. We dachten aan de Lek en dat bleek ook zo te zijn.😏


Na een lekker bakje koffie en wat praatjes gingen we even naar buiten voor een wandeling. Onderweg mijmerde ik over het feit dat oma hier met haar jongste zoon en haar jongste kleindochter is. 💓 Nog steeds zijn er veel momenten dat ik gewoon weer heel erg dankbaar ben dat K er nog is en dit was er een van.


We kwamen weer prachtige bloemen tegen


En een leuk 'plaatje' met een bruggetje en bootjes


En nog meer bloemen


Ik kreeg ze niet zo mooi op de foto, maar deze vind ik ook zo prachtig. Net mega softijsjes!


Altijd als iemand met oma gaat wandelen (meestal een van haar 12 kinderen), komen ze Guusje tegen, een poes. Deze keer begonnen we haar te roepen en kwam zij onder een auto vandaan. Ze klimt dan op schoot en oma vindt het heerlijk om haar te aaien en tegen haar te praten.


In haar tas heeft ze altijd snoepjes voor Guusje mee.


S vond nog een hond die ze nog even kon aaien en waar ze tegen kon praten, ze heeft het niet van een vreemde:)


Toen we weer bij opa waren wasten we de koffiekopjes en schoteltjes af en gingen weer naar huis. Er reed een wagen vol koeien voor ons.


En we genoten de hele weg van een prachtige lucht en een zon die langzaam onderging.


Vandaag is de laatste werkdag voor K en hebben we 3 weken vakantie! Ik heb een programma'tje gemaakt, we proberen elke dag wel iets leuks te doen. En daarnaast willen we het huis opruimen. Eigenlijk vooral heel veel spullen weg doen. We hebben kasten...boven de wc, op zolder, de bovenste planken van kasten, onder het schuine dak enz enz,. waarin echt veel dingen staan waar we niks meer mee doen. Dat gaan we dus allemaal uitzoeken. Ik ben benieuwd of dat in 3 weken tijd gaat lukken. Ik ga het er maar bij schrijven in het programma.
Dat is dan stap 1 van een groter plan dat we hebben.
Ik ga ook proberen om elke dag een blogje te schrijven. Blijf dus gezellig langs komen op m'n blog de komende tijd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.