9 september 2021

We blijven oefenen

Yes, het oplaadsnoertje kwam gisteren binnen. Gauw de camera opgeladen en 's avonds meegenomen naar de homegroup. De vrouw waar we deze keer waren, woont heel hoog en heeft geen lift. M'n hart gaat flink te keer als ik eindelijk bij haar in de woonkamer sta. Maar ze heeft dan ook een prachtig uitzicht!


We kletsten, dronken thee en aten een plak frambozencake, die ik had gebakken met frambozen uit onze eigen tuin, Yumm!! Hier kun je het recept vinden.
En we luisterden een lied, we lazen de Bijbel en hadden het over zelfbeheersing. We konden allemaal wel voorbeelden in ons leven bedenken waarin we nog kunnen groeien in zelfbeheersing.


Vandaag was S al om 12.00 uur uit. En A was ook best vroeg thuis. Ze gingen samen een haarmasker maken. Iets met ei...


En smeren maar!



Best wel 'ieuw'


Volgende stap was je haar in aluminiumfolie stoppen en dat drie uur laten zitten.


Lekker hoor, hopelijk ruiken hun haren morgen niet naar ei. Dat zal wel meevalllen. Ze dachten niet dat 1 keer een haarmasker echt verschil zou maken, misschien moet je het dan een poos achter elkaar elke week doen ofzo. Voor vanmiddag was het in ieder geval leuk!

En die camera? Ik heb nog niet helemaal door hoe het allemaal werkt en wat je er mee kunt doen. Maar het is leuk om het te gaan ontdekken. We blijven oefenen!






 

2 opmerkingen:

Aritha V. zei

Mooie foto, zo vanaf hoog. En viel het mee? Stonken ze niet naar ei?

Mariska zei

Haha...ik ben ook heel benieuwd of ze nog naar ei stonken.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.