25 september 2021

Volgende week weer?

Zo lief van Mar. Ze nam me gisterenmiddag zomaar mee om ergens te lunchen!


Het is zo bijzonder om grote dochters te hebben, die af en toe ook wel zien dat je niet altijd vrolijk bent,  en die dan zeggen: 'voor mij hoeft u zich niet groot te houden hoor!' 💖 De band met volwassen kinderen wordt anders en zeker niet minder mooi!

We moesten best een poosje wachten tot ons broodje klaar was. Ik had m'n camera mee genomen en we gingen ondertussen foto's maken van de mooie bloesembloemetjes. Leuk die roze knopjes waar dan witte bloempjes uit komen.


Dag kleine bij, kom jij er ook nog even bij?!


Foto's maken vind ik steeds leuker worden!
Of ze nou mooier worden of niet.


Eindelijk konden we eten. Mar had een baquette met zalm en ik een baquette gezond.


Ik hoef vast niet meer te zeggen dat het heerlijk was!


Vanochtend had ik afgesproken met een vriendin, we zouden gaan zwemmen. Er was verder helemaal niemand. Het was vandaag best een warme dag, maar vanochtend was dat nog niet zo hoor. De zon kwam nog niet echt door de wolken heen. We gingen het water in...oeh...best wel koud! Gauw gaan zwemmen. Vooral onze bovenarmen voelde we heel lang 'prikken'. Maar na een paar minuutjes voelden we de kou niet meer, deden onze armen weer gewoon en was het heerlijk om een paar (echt maar een paar) baantjes te trekken.


Na een kwartier zijn we weer uit het water gegaan en dat viel ook mee. We stonden niet te bibberen. Nog niet!


Volgende week weer?



 

1 opmerking:

Aritha V. zei

Dapper, dat zwemmen. Brrr.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.