20 mei 2019

Dat gaan we vieren!

Zaterdag heb ik de inhoud van ons dressoir uitgezocht. Ik kon weer lekker wat weg doen en iemand anders blij maken met deze knopendoos.


Gisteren was een bijzondere dag. L deed belijdenis van haar geloof.
Het was een mooie, vreugdevolle dienst. Nog twee jonge mensen en een man van 70 deden belijdenis.


Ik ben blij dat ik geen foto's hoefde te maken. Op zulke momenten, ook als bijv. S iets doet met haar klas ofzo, dan wil ik er gewoon helemaal bij zijn.

's Middags lieten we Philip even lekker rennen in het park.
Je zou er zo aan voorbij lopen, maar A zag dit leuke beestje in het groen.


We bleven ook nog een poosje kijken naar deze kleine meerkoetjes.


Op de familie-app kwam deze foto voorbij. Bij m'n ouders op het balkon hangt een vogelhuisje, waar nu ook allemaal eitjes zijn uitgekomen. M'n moeder kon van heel dichtbij een foto maken toen er een z'n kopje uit het huisje stak.


Gisteravond heb ik Mar d'r cd-speler, die ze nu toch even niet gebruikt, in S d'r kamer gezet. We hebben een leuk stapeltje luistercd's en gisteren mocht ze na het douchen nog even luisteren. Ze koos voor Mees Kees. Ik hoopte eigenlijk dat ze in slaap zou vallen terwijl ze luisterde, maar toen ik een half uurtje later ging kijken, lag ze nog klaarwakker heerlijk te genieten van het verhaal. Nou ja, dat is ook lekker uitrusten.


Vanochtend zag ik deze plant in een portiek staan. Ik denk niet dat iemand het er neer gezet heeft om ervan te genieten. Wordt er wel goed voor hem gezorgd, krijgt ie wel water? Ja, zo erg is het nu al met m'n plantenliefde, dat ik me deze dingen afvraag bij een wildvreemde plant! Ik kon mezelf nog net inhouden en heb 'm maar wel laten staan 🙈.

Op dit moment heeft Mar haar allerlaatste examen. 
Wat is het pittig en wat is het spannend!!
Ik ben zo blij voor d'r als ze vanmiddag thuis komt en even helemaal niet meer aan leren hoeft te denken. Dat gaan we vieren!! En de stap van L ook, daar waren we gisteren te moe voor🙌


2 opmerkingen:

LookAroundTheCorner zei

Wat een heerlijk blog wordt je blij van.

Sytske zei

Zo mooi jou lieve dochter. Ik was erbij wat n gouden hart. En ik hou zo erg van je kijk op t leven. De details zijn zoo mooi gemaakt door Zijn hand ❤️❤️

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.