4 mei 2019

Niemand hoeft er iets van te weten

Dag 12 na Pasen


Gisterenavond kwamen m'n ouders gezellig koffie drinken. Ze namen mooie tulpen (en chocola) voor ons mee. We kletsten gezellig en bekeken oude foto's.


Snoeien

Toen ik vanochtend uit het raam keek zag ik een heleboel takken op de grond liggen van de mooie boom die voor ons huis staat. Ik vond het eigenlijk een beetje zonde, maar het snoeiwerk is belangrijk en moet gebeuren.


Spannend

Vandaag werd een kleine baby van onze gemeente geopereerd aan zijn hartje. Ik was vanmiddag zo blij, opgelucht en dankbaar toen ik hoorde dat het goed gegaan was!

Gebed

Met onze Bijbelstudiegroep hadden we het over het gebedsleven. We zijn met Handelingen bezig en blijven maar lezen hoe de Geest van Jezus de apostelen leidt en hoe ze hun leven toewijden aan gebed en vasten en het verspreiden van het Evangelie. We worden er een beetje jaloers van. Dit stukje helpt me om tussen alle vakantierumoer mijn ogen te richten op Jezus, de grondlegger en voltooier van ons geloof!


Of dit stukje van brother Lawrence:
 'Mijn werktijd is voor mij niet anders dan mijn gebedstijd, en in de herrie en het gekletter van mijn keuken, waar verschillende mensen door elkaar heen roepen, ervaar ik God in dezelfde kalmte als wanneer ik geknield aan het heilig Avondmaal zit.'




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.