28 augustus 2020

Veeel groenten

Je kunt honderd keer hetzelfde stukje lopen en toch steeds weer nieuwe dingen zien, dat vind ik altijd zo leuk! Kijk, ik loop altijd langs dit gebouw:

 

Maar nog nóóit is het me opgevallen wat er op die oranje tegel staat boven de ingang...

Grappig toch, zo in die oude Nederlandsche taal, dan denk ik gelijk aan 'In de soete suickerbol'. Heb je dat weleens gelezen? Ik las het ooit voor in een zomervakantie, dat vergeet ik niet meer.

Natuurlijk zie je ook dingen die er andere keren niet waren. Zoals deze mooie driekleurige veer.

En hier zou ik andere keren gewoon aan voorbij lopen, maar ze vallen me steeds al op die kleine bolletjes...nu moest ik er maar eens even voor bukken...

Het blijft altijd mooi buiten. En de frambozenstruik blijft ook maar van die heerlijke zoete snoepjes geven.

A d'r zusje was een dagje bij ons afgelopen week. Ze hadden een dag ervoor al 'slijm' gemaakt en daar werd nog lekker mee gekliederd.

En we deden spelletjes

En aten appeltaart. Niet zelf gemaakt, want een paar mensen hier vinden de appeltaart uit de vriezer van de supermarkt lekkerder dan zelfgemaakte...😳 Dat begrijp ik niet, maar goed. Voor Philip maakt het echt helemaal niks uit en hij kreeg niet eens!

En verder ben ik op zoek naar recepten met veeeel groenten. Ik heb er al twee gevonden. Ze smaakten allebei érg lekker. Als je een lekker recept hebt, laat het me weten!

Deze was ook erg lekker en ziet er ook nog eens leuk uit met al die kleurtjes.

Ook al was de vakantie nog niet helemaal voorbij, ik moest toch al een dagje werken. Helemaal niet erg. Ik ben een beetje klaar met deze vakantie eigenlijk. Ik merk aan mezelf dat het goed voor me is om weer aan de slag te gaan. Ik heb er dan ook weer veel zin in.
Donderdag was het weer een gezellige, drukke boel, doordat iedereen vrij was, kwamen ze bijna allemaal wel even langs en kwamen er ook nog een nichtje en neefje spelen.


Deze laatste week lukte het me niet zo goed om elke dag een blog te schrijven. Het was wat drukker en 's avonds deed de wifi het een keer niet. Ik ga niet beloven hoe vaak ik ga bloggen, maar het werkt wel goed voor m'n hoofd, om even alles op een rijtje te zetten. Dus misschien tot morgen al of misschien tot volgende week!
🙋

3 opmerkingen:

Aritha Vermeulen zei

Bedankt voor deze leuke blog. Al de blogs eigenlijk. Leuk om het zo "naast elkaar" te doen. Jij in jouw hoekje en ik in het mijne, weet je wel :-)

www.annderverhaal.nl zei

Ik geniet van jouw gezellige foto-blogs. Ik maak ook graag recepen met Veel groenten. Bijv groenten uit de oven; wortel, zoete- en gewone aardappel, paprika en pompoen in stukken in ovenschaal. De gewone aardappel moet vooraf kort gekookt. Mediteraanse kruiden en olijfolie erover.

catootjeschrijft.blogspot.com zei

Ja Arieth, ik heb ook van jouw blogs genoten deze zomer. Laat ons in het duister heldere lichtjes zijn:)

Ann, dankjewel voor je groente-idee! Dat ga ik eens proberen, lijkt me lekker in de herfst!

Sorry, ik reageer even met het account van m'n dochter:)

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.