30 maart 2020

Lastig

We beginnen weer aan een nieuwe week!
Het rooster hangt aan de zijkant van de koelkast.
We doen ons vreselijkste best om alles te doen wat er op staat.
Maar soms lukt het niet, 
dan doen we de les die we morgen moeten doen per ongeluk vandaag.
Of het concentreren lukt niet.
En de bingo voor gym vordert niet echt.
Maar...
toch lukt het elke dag wel weer om genoeg te doen.
En het weekend was nog nooit zo heerlijk!


Geen gymbingo betekent niet dat we niet bewegen. S speelt heel veel buiten. En we maken nog wel eens een wandeling. En hoewel het niet bij lichaamsbeweging hoort, genieten we van al het moois in de natuur.


Vanaf vandaag ga ik proberen zo vaak als mogelijk de dag te beginnen met een rondje hardlopen. Dat is een heerlijke start van de dag!


Verplicht lezen, we proberen het zo trouw mogelijk te doen. Maar jullie horen het al 'proberen', het lukt niet elke dag!


Vorige week schrok ik even toen S me een spuit liet zien, die ze op het plein gevonden had. Gelukkig nog helemaal in de verpakking. Maar (opnieuw) op haar hart gedrukt dat ze dit soort dingen altijd moet laat liggen en het even moet komen zeggen, zodat we het op een goede manier weg kunnen gooien.


Zaterdag kreeg ik een baby visje, een schatje is het! Hij verstopt zich nog wel veel in de boomstam, maar af en toe zien we 'm ook wel rondzwemmen. Het komt wel goed!


Vinden jullie het ook zo lastig dat je niet naar familie en vrienden kunt gaan? Dat áls je ze al ziet, ze niet eens een knuffel kunt geven, maar afstand moet houden? Mijn schoonouders mogen niet uit huis en er mag niemand naar binnen, ook hun kinderen niet. Dat is wel even slikken. M'n schoonzus ging tóch even bij ze langs, ze stuurde dit filmpje in de familie app. 


Gisteren putte ik heel veel bemoediging uit het lezen van Hebreeën, daar kom ik in m'n volgende blog op terug.
Nu ga ik een trui aan trekken en de verwarming hoger zetten!
Een fijne dag vandaag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.