9 mei 2023

Kan mijn verliefdheid nog groter worden?

De afgelopen 8 dagen heb ik gewerkt. Dat was best lang achter elkaar en het was een beetje rommelig. De meeste dagen ging ik naar 2 gezinnen. 


En omdat het allemaal in m'n eigen stadje was, kon ik op de fiets.
Heerlijk langs het water. Ik kwam nog een leuke familie tegen. Ze kwamen allemaal mijn kant op in de hoop dat ik wat brood voor ze had. Maar helaas, ik had geen zin om m'n boterham uit m'n tas in de fietstas te pakken.


Ik was niet de enige die langs het water fietste. En ik kreeg zin in koffie. Maar ook zin om te zwemmen! In november was de laatste keer dat ik buiten heb gezwommen en nu begin ik het een beetje te missen. Aan de andere kant dat koude water...💦


Het werk was weer fijn om te doen. In een van de gezinnen kregen we dit op ons bordje! Ik dacht dat het iets hartigs was, soort pasta-achtigs. Maar het was heerlijk zoet, een soort baklava! 😋


Toen ik naar huis fietste zag ik dat er buiten naast de brug een voetbalwedstrijd werd gekeken. Best wel grappig dat dat zo kan. Ik kwam net te laat, de wedstrijd was afgelopen! Het kan ook een pauze geweest zijn. Ik ben niet zo'n voetbalfan, dus ik stopte alleen om even een foto te maken en fietste toen gauw weer verder, bijna thuis!


Gistermiddag ging ik nog even naar het ziekenhuis waar een bevalling gaande was. Mevrouw had 4 cm ontsluiting. Na 4 uur en een kwartier wachten, hand vasthouden tijdens het opvangen van de weeën en bekertjes siroop en thee halen had mevrouw 6 cm ontsluiting. Ze was al de hele dag bezig en de weeën leken niet echt door te zetten. Toen werd besloten dat wij naar huis konden gaan, omdat ze ws aan het infuus ging om de weeën op gang te houden. Helaas konden we niet bij de geboorte zijn. Toen ik thuis kwam kreeg ik een appje van m'n collega dat ze een telefoontje van de verloskundige had gehad, een kwartier nadat we weg waren werd de baby geboren!!
Natuurlijk is het jammer dat we er niet bij waren, maar ik heb wel weer goed mee kunnen kijken en meer kunnen leren over wat er van mij als kraamverzorgende verwacht wordt vóór de geboorte.

VERRASSING
Ha & Ma kwamen op hun 2-jarige trouwdag bij ons ontbijten en namen iets lekkers mee. Wat een verrassing toen het doosje openging!!


Wat een mooi moment, wat een feestje om weer opa en oma te worden!
Het gaat nog even duren, eerst nog genieten van de zomer. Ik ben nog steeds verliefd op onze kleindochter, kan het nog groter worden?

 

5 opmerkingen:

marijke zei

Wat een leuke blog weer! Van harte gefeliciteerd met het weer opa en oma hopen te worden!

Heerlijk om te lezen hoe je geniet van je opleiding.

Bedankt ook voor je blog over aanbidding, juist zondagavond werd er in onze kerk gepreekt over het belang van God loven. Ik dacht direct aan jouw bericht.

Anoniem zei

Ha wat leuk, nog meer kleinkinderen op komst. En wat een mooi werkverslag. Moet jij echt nog leren als kraamverzorgende? Je lijkt me een natuurtalent! Liefs uit W!

Anoniem zei

Gefeliciteerd Lien... voor de tweede keer oma ♥️🥳

Andrea zei

Gefeliciteerd met weer opa en oma worden! Kostbaar! Ik geniet van je schrijven en je plaatjes. Geniet van je opleiding!

Aritha V. zei

Heerlijk blogje met een prachtige afsluiter. Wat een verrassing, een nieuw kleinkind op komst.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.