23 juli 2022

Een nieuw logeetje

Gisteren was een leuk dagje. 's Ochtends vroeg haalde ik een nieuw logeetje op, de hond van R & M. Hij mag een week bij ons blijven! Het is zo'n ander soort hond dan Philip, gelukkig zijn ze goed met elkaar.


's Avonds ging ik nog even zwemmen met de meiden, dat was nog eens gezellig!


Er zwom een meerkoet met haar kleintje vlakbij en al gauw zag ik het nest. Ik mocht L haar mobiel even gebruiken om een foto te maken. Gelukkig viel die niet in het water.


Vandaag gingen we naar een braderie. Ik hoopte dat het een grote was, maar dat viel tegen. Toch was het nog nuttig, want de strandbal had Philip kapot gebeten en we konden daar een nieuwe kopen. De meiden wilden een suikerspin en toen ze dat op de terugweg ook mochten, wilden ze liever een slushpup. En ik kocht nog een potje lijm, altijd handig.

Vandaag ook nog een wandelingetje gemaakt. S wilde me een zwarte zwaan laten zien, maar toen we op de plek kwamen waar ze hem zag, was hij weg. Toen zagen we hem alsnog bij het meertje. Nog even pootjebaden


Mooi he?! Zo'n rode snavel.


Heerlijk dat we nu even allemaal vakantie hebben!

1 opmerking:

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.