5 mei 2020

Zo ziet het er hier voor mij uit

Zo, ik ga er even tussenuit! Met oortjes waar een album van Orla Fallon in mijn oren klinkt en mijn laptop op de tafel, vlucht ik blogland even in op deze mooie zonnige bevrijdingsdag! De koffie hoor ik door de muziek heen nog pruttelen en een heerlijk cakegeur komt uit de oven.


Vorige week waren K en ik 24 jaar getrouwd. M'n ouders kwamen een mooi bloemetje brengen. Het blijft jammer dat we elkaar niet even mogen vasthouden, maar het is al fijn dat we elkaar kunnen zien.


Vannochtend maakte ik een vlog voor mijn schoonouders. We proberen tot 1 juni ervoor te zorgen dat ze elke dag een vlogje krijgen van een van de (klein)kinderen. Vandaag ben ik aan de beurt. Ik heb al mijn planten laten zien. Bij elke plant zit bijna wel een verhaal, grappig is dat. Deze plant krijgt een heel mooi nieuw stammetje. Regelmatig moet ik er oude bladeren tussenuit halen, maar er komen steeds maar weer nieuwe aan!


Deze tijd vind ik een goed boek onmisbaar! En wat ik zo leuk vind is dat een van de kinderen nu ook van alles uit de kast haalt en ze ook nog uitleent. Zo komt deze verzameling van pas zoals het is bedoelt! Dit popje kreeg ik van R toen hij een weekje in Zwitserland of Oostenrijk was geweest.


Mar mist haar oppaskindjes op zaterdag, onder andere het doen van hun haren. Gelukkig hier een zusje die het gefrunnik aan haar hoofd toestond vandaag.


Ondertussen is de cake klaar. Ik hoorde de oven niet piepen door de muziek in mijn oren, maar gelukkig hoorde M het wel. Dat scheelt weer een zwart cakeje!


En zo ziet het er hier voor mij uit. Heb net een kopje koffie op. Heb ook nog een heel mooi, zelfgemaakt boeketje gekregen van een lieve vriendin. Ze is erg ziek (geen corona), bid je met me mee voor haar?!

Ik sluit af met een heerlijk vrolijk lied van Sela: Zo hoort Uw liefde bij ons. Ik word er écht blij van, we hebben de afgelopen weken heel vaak meegezongen en gedanst.


Heb een mooie dag vandaag en wees bemoedigd door de citaten:

'Waarlijk, mijn ziel, keer u stil tot God,
want van Hem is mijn verwachting.'
Psalm 62:6

Wat ook uw situatie is, Hij is altijd uw toevlucht. Gedurende de laatste negen jaar dat ik vanwege mijn liefde voor Hem in de gevangenis heb gezeten, heb ik tot mijn vreugde steeds opnieuw ervaren dat Hij mij met zijn sterke armen vasthoudt.
Vertrouw op God
(Mehdi Dibaj)


1 opmerking:

www.annderverhaal.nl zei

Dat ziet er gezellig uit Lieneke. Geniet van de cake en natuurlijk een Beterschapsgroet voor jouw vriendin. Ik zal ervoor bidden dat ze snel opknapt.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.