20 februari 2018

Best lastig

Afgelopen weekend vierden we met de hele familie de verjaardagen van mijn vader, broer en zusje. Dit deden we ergens in een buurthuisje met prachtig uitzicht:


Sinds een paar jaar heb ik ontdekt dat ik van water houd! Heerlijk om er langs te hardlopen, maar dat deed ik zaterdag natuurlijk niet.


Deze meisjes hadden het ook heel erg naar hun zin, zochten een rustig plekje op waar ze lekker konden chillen!


Zondagmiddag was het een drukke boel, er waren 4 meiden en 1 jongen extra. We hebben een wandeling gemaakt, ja, langs het water! Dit keer niet zo heel ontspannend, want met hele jonge meisjes zonder zwemdiploma vond ik het eigenlijk maar niks dat er geen hek of iets langs de kade stond. Gelukkig zijn we weer veilig thuis gekomen.


Dit weekje is superdruk met allerlei afspraken. Toch leven we in die 40-dagen voor Pasen, best lastig om daar zo heel bewust elke dag de tijd voor te nemen. Maar ook mooi dat er dan onverwachts een tekst binnenkomt, dat eigenlijk een antwoord is op iets waar ik tegenaan loop en waardoor het vanbinnen weer rustig wordt. 
Jezus zoekt mij op! 💖

2 opmerkingen:

BibleLoveNotes zei

Mooi uitzicht! Jij schrijft zo gezellig en persoonlijk xxx Arieth

Petrina Haak-Wols zei

Zijn antwoorden kunnen op zo'n verrassende manier binnen komen he. Mooi vooral je laatste alinea.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.