2 maart 2018

Vandaag een scherm- en leesdagje

Het was een vol weekje, te vol om ook nog blogjes te posten. Ik heb me deze keer eens bewust gestort op de vakantie en heb er geen spijt van.
Maandag gingen we naar Schiedam, daar gingen de meiden voor  het eerst het ijs op, ik vond het maar niks, maar liet het maar even los en het ging gelukkig goed. Die stralende snoeten waren ook heerlijk om te zien!


Naast die vijver groeiden sneeuwklokjes.


We kwamen er eigenlijk om ons op een doek uit te leven, maar daar was iedereen vrij snel mee klaar, het ijs was natuurlijk veel leuker!


De volgende dag doken we in Gorinchem het zwembad in. Even iets verder weg, een ander zwembad is altijd leuk. Daarna gingen we nog even naar de kringloop daar en daar hadden ze precies twee boeken die al een poosje op mijn lijstje staan.


De dag daarna werd H 21 jaar! Ik vind het echt een mijlpaal!


En die dag had ik ook m'n oppasmeisje van bijna 3


Gisteren gingen we naar m'n zusje om m'n neefje en nichtje op te halen. Ze hadden sinds een dag een hondje, ze is zo schattig!


We gingen met z'n allen naar de Intratuin om wat potten en zaden te kopen.


En thuis hebben we een paar potten beschilderd


En er komkommer-, lenteui- en bloemkoolzaadjes in gedaan. Ik ben benieuwd hoe dat gaat.


Ondertussen is het merendeel van de familie snotverkouden geworden. S is nu bij m'n zusje aan het logeren en wij zijn naar de bieb geweest en maken er vandaag een scherm- en leesdagje van.

4 opmerkingen:

Aritha (Ariella) zei

Wat een heerlijke mix van allerlei dingen. Nog gefeliciteerd. Ik ga morgen 'plantjes-doen'. Je brengt me op een idee.

Marieke zei

Alsnog gefeliciteerd met je grote zoon!
Die hyacint-foto! ❤️

Semaja Rafu zei

Gezellig zeg, en nog van harte met je oudste zoon! Wat een mooie vraag bovenaan je blog trouwens. Mijn antwoord is ja! Al is dat vaak in heel persoonlijke kleine dingetjes, net als vandaag:)...

Dieneke zei

Gezellig om te lezen wat jullie allemaal hebben gedaan!

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.