29 januari 2018

Een lesje voor mij

Vanochtend bracht ik S naar haar nichtjes en neef. Alle kinderen van de basisschool hebben vandaag een dagje vrij. Net nu wij 's middags naar het ziekenhuis moesten voor de uitslag.


Binnen 5 minuten zag het er al zo uit. Ik twijfel er geen moment aan of ze het wel naar haar zin zal hebben vandaag:)


Ik was op de terugweg naar huis en ik had toevallig mijn telefoon aangesloten op de tomtom, omdat ik echt graag dit ene lied wilde luisteren:


K. had het gisteren ontdekt en toen ik het luisterde voordat ik ging slapen was ik er gelijk helemaal enthousiast over!

Toen het lied afgelopen was, ging de telefoon en kon ik hem, nadat ik even twijfelde, opnemen. Iemand van het zkh belde dat de afspraak niet door kon gaan en naar volgende week verplaatst moet worden. Dat is natuurlijk even kort door de bocht, maar daar kwam het uiteindelijk op neer. Dat viel even tegen! Tegelijk rolden er allerlei gedachten binnen, zoals dit lied! En verder leerde ik gisteren net deze tekst uit mijn hoofd:
'Vertrouw niet op edelen, op het mensenkind, bij wie geen heil is.' 
Nou is een chirurg natuurlijk geen edele, hoewel ik persoonlijk vind dat hij daar heel dicht in de buurt komt als hij een dergelijke hersenoperatie in het hoofd van mijn zoon tot een goed einde brengt!

Dit mooie lied en deze tekst zorgden ervoor dat ik redelijk snel weer kon schakelen. Het bracht me in rap tempo bij Degene bij wie ik wel heil kan vinden!
Al voel ik me zwaar vermoeid omdat ik vannacht bijna geen oog dicht gedaan heb. Niet eens omdat ik me zoveel zorgen maakte, maar omdat ik zo hyper werd van de tekst van dit lied! Dat is dan weer een lesje voor mij, dat ik nieuwe dingen even laat liggen tot de volgende ochtend en niet nog even mee aan de slag ga voordat ik ga slapen!😕


'No shadow. no valley, where You can't find me'


1 opmerking:

www.annderverhaal.nl zei

Herkenbaar lesje. Wat heb ik toch vaak wakker gelegen met van alles door het hoofd. Zeker ook leuke dingen maar ik wilde toch liever slapen...

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.