18 oktober 2016

Iedereen was shagrijnig

Het was een heerlijk weekend. De oudste vijf gingen naar een jeugdweekend. K, S en ik ging ook een nachtje ergens anders slapen. Wat een feestje voor S, ze vond het zó spannend en leuk!

We hebben er gezwommen, gemidgetgolfd en maakten een prachtige boswandeling.'s Ochtends sloop ik stilletjes met een donut de deur uit en maakte een klein wandelingetje op het park. Wat leuk om al die huisjes te zien, de een nog mooier dan de ander. En hier is een feestje gevierd.


Op een van de ballonnen stond: 40! Echt waar! Het kwam gelukkig niet in me op om op de deur te kloppen en de betreffende persoon te feliciteren:-)

We gingen weer naar huis en alle anderen kwamen ook weer thuis met leuke verhalen.

Maar oei...de volgende dag, dat was gisteren, daar was ik niet op voorbereid. Iedereen was shagrijnig en het lukte me niet om positief te blijven, dus deed ik mee. Het enige lichtpuntje in de dag was toen we met z'n zevenen naar de tandarts gingen. Dat is nog nooit gebeurd in al die jaren, dus was het wel een beetje grappig en waren we even vergeten dat we moe en niet vrolijk waren! Nooit gedacht dat een tandartsbezoek zo'n uitwerking kon hebben. Dat er 4 van de 7 nog een keer terug moeten voor het vullen van gaatjes of het trekken van een versta(a)ndskies mocht de pret niet derven.

Daarna vielen we toch weer terug in onze oude staat en stuurde ik iedereen om half 9 naar bed. Zelf mocht ik een half uurtje langer opblijven. Wat heb ik toen heerlijk tot 8 uur uit kunnen slapen!

Wat een genade eigenlijk dat we weer een nieuwe dag krijgen! Als het af zou hangen van ons gedrag de dag ervoor, dan was het allang afgelopen. Dank U Jezus!!


1 opmerking:

Haal Adem! zei

De tandarts! Ik zou er helemaal van afknappen. Maar jullie hadden dat nu net nodig.

Een reactie posten

Heb jij Hem nog gezien vandaag? Reacties op deze vraag of op wat ik geschreven heb zijn altijd fijn! Zo kunnen we elkaar bemoedigen.